Categorieën

Service

Vlaardings Ondernemersloket geopend

Vlaardings Ondernemersloket geopend
Nieuws

Vlaardings Ondernemersloket geopend

  • Redactie
  • 24-05-2023
  • Nieuws
Vlaardings Ondernemersloket geopend

fotografie: Arend van der Salm

VLAARDINGEN - Met een druk op de knop werd op dinsdagmiddag 23 mei het nieuwe online ondernemersloket gepresenteerd. Alle informatie van de gemeente over ondernemerszaken is nu te vinden op de website van de gemeente op één centrale plek. Wethouder Bart Bikkers (Economische Zaken) proostte samen met Vlaardingse ondernemers op de livegang van het digitale platform.

Voorheen was informatie voor en over ondernemen op allerlei verschillende plekken te vinden, nu is dat gebundeld. ,,We hebben goed gekeken welke informatie relevant is en hebben dit via een aantal hoofdonderwerpen makkelijk vindbaar gemaakt'', aldus Bart Bikkers.

Van oud naar nieuw
Tijdens de presentatie was de verandering van oud naar nieuw duidelijk zichtbaar gemaakt. Alle genodigden waren in het gezelschap van een fysiek ondernemersloket compleet met draaischijf en oude typmachine. Daarnaast stond een beeldscherm waar de vernieuwde website van het ondernemersloket op te zien was. Met een druk op de knop lanceerde wethouder Bart Bikkers het nieuwe platform.

Samen werken aan resultaat
Het loket is tot stand gekomen met behulp van een vertegenwoordiging van ondernemers. ,,Daardoor konden we toetsen welke behoefte de ondernemers hadden en staat er nu een ondernemersloket dat voorziet in die behoefte'', aldus wethouder Bikkers. Hewi Hoogendijk voorzitter IKV Ondernemend Vlaardingen is ook blij met het resultaat: ,,We zijn erg blij dat het ondernemersloket er is. We roepen daarom ook alle ondernemers op het digitale loket te bezoeken en hun ervaringen te delen.''

Restaurant Molenexpositiecentrum B.V.

Hogewerf 68, Vlaardingen

Meer over Restaurant Molenexpositiecentrum B.V. →