Categorieën

Service

VMBO LIFE College: 98% geslaagd, drie keer cum laude

VMBO LIFE College: 98% geslaagd, drie keer cum laude
Onderwijs

VMBO LIFE College: 98% geslaagd, drie keer cum laude

  • Redactie
  • 08-07-2021
  • Onderwijs
VMBO LIFE College: 98% geslaagd, drie keer cum laude
VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Bij Lentiz | LIFE College zijn deze week de feestelijke diploma-uitreikingen van de basis-, kader- en mavo leerlingen. Maar liefst 98% van de leerlingen is geslaagd, waarvan drie zelfs cum laude. Er waren meerdere leerlingen die op een hoger niveau examen deden. En er waren leerlingen die een herkansing deden terwijl zij al geslaagd waren, om een nóg hoger cijfer te behalen.


Een bijzonder eindexamenjaar

Een groot deel van het jaar kregen de leerlingen digitaal les afgewisseld met fysieke lessen op school. Rianne de Graaf, directeur Lentiz | LIFE College, vertelt: “Ik ben trots op de behaalde resultaten waarbij leerlingen in een bijzondere periode een bijzondere prestatie hebben geleverd!”.


Diploma-uitreikingen

Leerlingen en familie zijn uitgenodigd voor de feestelijke diploma-uitreiking op school. In verband met de corona-maatregelen is de diploma-uitreiking dit jaar verspreid over twee dagen. Er is een groot welkom met een rode loper, een ballonnenboog en een ijsco-kraam. De mentor spreekt elke leerling persoonlijk toe; het zijn 2 onvergetelijke dagen.


Talenten centraal

Sinds de invoering van het “LIFE College Concept” een aantal jaar geleden, heeft LIFE College het talent van haar leerlingen -en daarmee ook de eindexamenresultaten- zien groeien. In het LIFE College concept leren leerlingen hun talenten herkennen en ontwikkelen. Daarbij kunnen zij na schooltijd extra Talentworkshops volgen en huiswerkbegeleiding krijgen. De keuze voor een vervolgopleiding is voor de leerlingen daardoor vaak heel duidelijk. Zij stromen nu door naar de verschillende mbo-opleidingen in de regio of naar het eigen mbo van LIFE College.

Lentiz Onderwijsgroep

Schiedamsedijk 114, Vlaardingen

Meer over Lentiz Onderwijsgroep →