Categorieën

Service

Voel je thuis bij Thuis!

Voel je thuis bij Thuis!
Wonen

Voel je thuis bij Thuis!

  • Ingezonden mededeling
  • 12-04-2023
  • Wonen
Voel je thuis bij Thuis!
VLAARDINGEN - Het eerste kwartaal is weer voorbij en langzaam kijken we uit naar de lente en het seizoen dat je weer lekker naar buiten kan. In de makelaardij merken we dan vooral dat er behoefte is om te verhuizen naar een eengezinswoning met een tuin. Dat is een vraag die we ieder jaar opnieuw zien. En ondanks de veranderende markt blijft de vraag naar goede woningen ongewijzigd en verkopen we nog steeds woningen op inschrijving bij meer dan normale belangstelling.

De veranderende markt is te wijten aan verschillende factoiren zoals een verhoging van de rente door banken, hoge inflatie, sterk gestegen energieprijzen en grote onzekerheid op zowel (geo)politiek als economisch vlak. Ook komt het voor dat mensen die al een nieuwe woning hebben gekocht, nog steeds hun oude woning moeten verkopen en daardoor eerder geneigd zijn een lagere verkoopprijs te accepteren.

Toch zijn de prijzen van koopwoningen in januari 1,5 procent hoger dan een maand eerder. Het was voor het eerst sinds juli 2022 dat ze maand op maand zijn gestegen. Aan de andere kant is het aantal te koop staande woningen toegenomen en de gemiddelde verkooptijd van woningen is gestegen. Dat betekent dat woningzoekers meer tijd en rust hebben gekregen om hun droomhuis te vinden. En wij helpen je daar graag bij! Kom gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek, de koffie staat klaar!

Bernadette Veldman
Makelaardij Thuis
Korte Hoogstraat 33a
3131 BJ Vlaardingen
[email protected]
010 - 474 37 71

www.makelaardij-thuis.nl

Makelaardij Thuis

Korte Hoogstraat 33a, Vlaardingen

Meer over Makelaardij Thuis →