Categorieën

Service

Vrijwilligerswerk: een goed voornemen!

Vrijwilligerswerk: een goed voornemen!
Gezond

Vrijwilligerswerk: een goed voornemen!

  • Redactie
  • 16-01-2020
  • Gezond
Vrijwilligerswerk: een goed voornemen!
VLAARDINGEN - Hoe zit het met jouw goede voornemens? Vaker naar buiten of iets voor anderen betekenen? Sommige voornemens zijn lastig vol te houden. Maar wist je dat veel goede voornemens goed te combineren zijn met vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis of Spijkenisse!

Spring eens op de fiets om een van onze cliënten te bezoeken. Gezellig bijpraten met een kopje koffie, samen een spelletje spelen of een frisse neus halen in de buitenlucht. Zo maak je niet alleen een ander blij, maar heb je ook een stok achter de deur om dit jaar jouw goede voornemens wél vol te houden. En beschik jij over een rijbewijs en eigen auto die je af en toe wel eens in wilt zetten om kwetsbare mensen te begeleiden naar hun bestemming? Zet je dan in als vrijwillig chauffeur bij de Begeleidende Vervoerservice OproepCentrale! 

Ben jij enthousiast? Werk dan vandaag nog aan die goede voornemens en neem contact op met onze coördinatoren via telefoonnummer 010 - 427 81 77 of mail naar [email protected]. Kijk voor meer informatie op www.oproepcentrale.nl.

De Oproepcentrale

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over De Oproepcentrale →