Categorieën

Service

Warm onthaal voor medewerkers koken & wonen

Warm onthaal voor medewerkers koken & wonen
Gezond

Warm onthaal voor medewerkers koken & wonen

  • Redactie
  • 27-11-2019
  • Gezond
Warm onthaal voor medewerkers koken & wonen
VLAARDINGEN - Op dinsdag 26 november zijn zeventien nieuwe medewerkers ‘Koken & Wonen’ warm onthaald tijdens een feestelijk moment in Drieën-Huysen Zuid. Niet alleen werd hun komst gevierd, ook het 2-jarig bestaan van de locatie was reden voor een feestje.

De werknemers gaan aan de slag als medewerker Koken & Wonen, een nieuwe functie binnen Zonnehuisgroep Vlaardingen. Afgelopen maanden is de organisatie actief op zoek geweest naar mensen voor wie koken hun passie is én die hart hebben voor de zorg. Uit de grote hoeveelheid sollicitaties zijn uiteindelijk zeventien nieuwe medewerkers aangenomen.

De nieuwe medewerkers zorgen elke dag dat de bewoners van Drieën-Huysen Zuid kunnen genieten van een lekkere warme maaltijd. Samen met de bewoners stellen ze het menu op, bestellen ze de ingrediënten en koken ze elke dag in de keuken van de woongroep. En natuurlijk kunnen bewoners, wanneer ze dit leuk vinden, meehelpen met de voorbereiding of het koken van de maaltijd. Samen zorgen ze ervoor dat de maaltijd een hoogtepunt op de dag wordt.

Naast deze rol zijn de nieuwe medewerkers ook in de woonkamer aanwezig, waarbij ze vooral zorgen voor sfeer en gezelligheid. Ze hebben de tijd om met de bewoners die dat leuk vinden een spelletje te spelen of samen een kop koffie of thee te drinken.

De nieuwe medewerkers Koken & Wonen zijn door zowel de bewoners van Drieën-Huysen Zuid als ook door hun zorgcollega’s warm onthaald. Teamleider Regina vertelt: ,,De zorgmedewerkers vinden het fijn dat zij zich nu nog meer op de zorg van onze bewoners kunnen richten. Zij ervaren dat ze nu echt meer tijd hebben om deze zorg te verlenen.''

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →