Categorieën

Service

Young Spirits Event op het Stadsstrand

Young Spirits Event op het Stadsstrand
Uit

Young Spirits Event op het Stadsstrand

  • Redactie
  • 23-08-2023
  • Uit
Young Spirits Event op het Stadsstrand
VLAARDINGEN - Jongeren en jongvolwassenen uit Vlaardingen, Schiedam en omgeving zijn zondag 3 september uitgenodigd voor een evenement dat in het teken staat van inspireren, verbinden, en het versterken van mentaal welzijn. Het Young Spirits Evenement, opgezet door Stichting Young Spirits in samenwerking met De Kroepoekfabriek, belooft een dag vol inspiratie, groei en plezier te worden. 

,,We geloven in het creëren van een inclusieve en gastvrije omgeving waar iedereen zich welkom voelt en ruimte heeft om te groeien. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit unieke evenement'', aldus een van de organisatoren uit Stichting Young Spirits.

Een gevarieerd programma
Het Young Spirits Evenement biedt een gevarieerd programma met workshops en activiteiten die deelnemers de mogelijkheid geeft om zowel hun mentale welzijn te verbeteren als waardevolle verbindingen te maken met anderen, maar de bedoeling is ook vooral om er een gezellige dag van te maken. Er is de hele dag livemuziek op het podium, opgevoerd door jongeren die eerder onderdeel waren van Open Studio Vlaardingen in Kade40. Daarnaast zijn er verschillende workshops te volgen, waaronder een boksworkshop, kleiworkshop, een workshop over voeding en lifestyle en kan er worden meegedaan aan oerhollandse sporten en spelletjes.

Investeer in je mentale welzijn
Het Young Spirits Evenement is een unieke gelegenheid voor jongeren om te investeren in hun mentale welzijn, nieuwe vaardigheden op te doen en waardevolle verbindingen te smeden met anderen. Het evenement streeft naar het creëren van een ondersteunende gemeenschap waar jongeren zich gesteund voelen in hun groei en ontwikkeling.

Het Young Spirits Evenement vindt plaats op zondag 3 September 2023 op het Stadsstrand in Vlaardingen. De inloop is vanaf 12.00, het programma start om 13.00. De toegang is gratis. Young Spirits kijkt er naar uit om iedereen te verwelkomen op zondag 3 september en er samen een onvergetelijke dag vol empowerment en verbinding van te maken!