Categorie├źn

Service

Vlaardings Energie Collectief

Vlaardings Energie Collectief

Terug
/files/bedrijven/vec/vecfoto.png

Investeren in duurzaam opgewekte energie levert in deze tijd veel meer op dan geld op de bank. Als Vlaardings Energie Collectief zijn wij op zoek naar gelijkgestemden die het belangrijk vinden om slim om te gaan met energie én met geld. Via de Coöperatie Vlaardings Energie Collectief (VEC) U.A. investeert u in duurzame energieprojecten in en rondom Vlaardingen met als wenselijk eindresultaat dat Vlaardingen een energiebewuste gemeente wordt.

Dit kan bijvoorbeeld door financiële participatie in windmolens langs de Waterweg of collectieve zonnedaken waarop een groot aantal zonnecollectoren kan worden geplaatst. Milieuvriendelijke én verdienstelijke projecten! Uw steun aan deze duurzame Vlaardingse projecten levert u jaarlijks een goed rendement op. Op uw rekening of verrekend met uw energiemaatschappij.

Lid worden van de Coöperatie VEC kost u slechts € 10,- per jaar en daarmee geeft u aan geïnteresseerd te zijn in windmolens en/of collectieve zonnedaken die de coöperatie ontwikkelt. Bovendien kunt u  meepraten, meedoen en bent u als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen. U kunt lid worden van de Coöperatie VEC door u aan te melden op onze website vlaardingsenergiecollectief.nl. U ontvangt dan een e-mail ter bevestiging, waarna u akkoord kunt gaan met de jaarlijkse afschrijving van het lidmaatschapsgeld.

Kijk voor meer informatie op onze website www.vlaardingsenergieciollectief.nl en volg ons op facebook.