Agenda

Zondag 7 oktober

07-10-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

De geschiedenis van Vlaardingen in het Streekmuseum


VLAARDINGEN – In het Streekmuseum is een tentoonstelling te zien over de geschiedenis van Vlaardingen. In veertig vitrines zijn tal van voorwerpen te zien die de ze geschiedenis beschrijven. Daarnaast is de ontwikkeling van de stad in een tiental plattegronden vanaf de Middeleeuwen te zien. De tentoonstelling is te zien tot 31 december 2018, iedere zaterdag en iedere eerste zondag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Michel Meulstee exposeert in de Groene Luiken


VLAARDINGEN - Michel Meulstee exposeert zijn werk in aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8. Michel is geboren in Schiedam en woont nu in Vlaardingen. Hij maakt al 22 jaar Kunst in meerdere vormen en technieken: schilderen, spuitwerk, fotografie, licht objecten en werken van rest materiaal.  Zijn Inspiraties vindt hij op industrieel gebied maar ook de natuur heeft grote invloed. Daarnaast geeft hij het aspect spiritualiteit en de kosmos een plek in zijn werk. Tot 8 oktober bent u elke dag tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom om de expositie te komen bekijken.