Categorie├źn

Service

100 jaar St.-Jozefmavo

100 jaar St.-Jozefmavo
Onderwijs

100 jaar St.-Jozefmavo

  • Redactie
  • 29-08-2022
  • Onderwijs
100 jaar St.-Jozefmavo
VLAARDINGEN - Vanaf 22 september 1922 is de van oorsprong katholieke school voor voortgezet onderwijs actief in Vlaardingen. Begonnen op een bovenverdieping van de Willibrordusschool aan de Boslaan en vervolgens aan de Willem de Zwijgerlaan is de school uitgegroeid tot een onderwijsbegrip in Vlaardingen.

Daar waar vele scholen gefuseerd zijn tot grotere onderwijskoepels is De Jozefmavo al die jaren een zelfstandige school gebleven, waar altijd gewerkt werd en nog steeds gewerkt wordt aan goed onderwijs met perfecte resultaten en waar leerlingen, ouders en docenten met plezier werken aan een uitnodigende sfeer, waar iedereen zich thuis voelt.

Nu is  de Jozefmavo dus 100 jaar.

Reden om in dit feestjaar een grote reünie te organiseren voor alle oud-leerlingen,  betrokkenen en collega’s van vroeger en nu, om het schoolgebouw te bezoeken en elkaar terug te zien, bij te praten, oude foto’s te bekijken en nieuwe groepsfoto’s te laten maken: loop nog éénmaal mee, zoals je bij het begin van je schoolloopbaan op de Willem de Zwijgerlaan deed achter de doedelzak aan voor een rondje om de school.

Op zaterdag 17 september is het gebouw vanaf 10.00 uur geopend. Om 10.30 vindt de officiële opening plaats. In en rond het gebouw zijn ontmoetingsplekken georganiseerd en kan iedereen onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten en genieten van de tijd van vroeger en nu.

Je kunt je voor deze reünie hier aanmelden!

Er worden tegen gereduceerd tarief consumptiebonnen verkocht. Overgebleven bonnen kunnen gedoneerd worden voor onze zusterschool in Kenia, de school waar we op de Jozefdag in maart ook altijd voor inzamelen. ’s Middags rond 15.00 uur sluiten we het feest weer af.

Rondom de school is in de wijk voldoende parkeergelegenheid, maar net als vroeger op de fiets komen kan natuurlijk ook.

Meer informatie vind je op jubileum.sjm.nl.

Jozefmavo

Willem de Zwijgerlaan 240, Vlaardingen

Meer over Jozefmavo →