Categorieën

Service

155 nieuwbouwappartementen te huur: The High Five in Park Vijfsluizen

155 nieuwbouwappartementen te huur: The High Five in Park Vijfsluizen
Wonen

155 nieuwbouwappartementen te huur: The High Five in Park Vijfsluizen

  • Ingezonden mededeling
  • 25-01-2024
  • Wonen
155 nieuwbouwappartementen te huur: The High Five in Park Vijfsluizen

VLAARDINGEN - Vanaf mei 2024 opent The High Five, gelegen in het bekende Park Vijfsluizen, haar deuren voor de eerste bewoners. Deze stap markeert het begin van een levendige gemeenschap. Inschrijvingen voor deze unieke woonervaring zijn nu geopend.

The High Five is een prachtig wooncomplex met de focus op community-living en saamhorigheid. De drie karakteristieke torens bieden een uniforme kwaliteit van wonen, met compacte, hoogwaardige appartementen, die de basis vormen voor een hechte gemeenschap. Een modern en energievriendelijk wooncomplex bestaande uit 155 appartementen, waarvan elke meter slim benut is.

Daarnaast kun je gebruik maken, indien gewenst, van een buitengewoon sfeervolle loungeruimte, een collectieve parkeervoorziening met ruimte voor elektrische deelauto’s en een inpandige fietsenstalling.

Het wooncomplex ligt op een zeer korte loopafstand van het openbaar vervoer en op slechts 15 minuten lopen van een winkelcentrum, met een compleet en gevarieerd winkelaanbod binnen handbereik.

Elk appartement van The High Five heeft dezelfde hoogwaardige voorzieningen en een gemiddelde grootte van circa 50 vierkante meter. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, een luxe keuken met hoogwaardige apparatuur, zoals een koelkast, inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser en afzuigkap, een slaapkamer en een handige berging voor onder andere een wasmachine en/of droger. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en toilet.

Bij The High Five streven we naar optimaal woonplezier. Daarom bieden we huurders twee keuzes. Een casco woning, waarbij de huurder de mogelijkheid heeft om zijn eigen stempel op de afwerking en het interieur te drukken. Of een volledig gestoffeerde woning, waarbij de wanden, vloeren en gordijnen al zorgvuldig zijn samengesteld.

The High Five: waar wonen uw thuis wordt!

Inschrijven is mogelijk via: Vlaardingen (thehighfive-vlaardingen.nl)