Categorieën

Service

A20 weer een weekend dicht

A20 weer een weekend dicht
Nieuws

A20 weer een weekend dicht

  • Redactie
  • 27-08-2021
  • Nieuws
A20 weer een weekend dicht
VLAARDINGEN - Van vrijdagavond 10 tot maandagochtend 13 september werkt bouwconsortium BAAK in opdracht van Rijkswaterstaat op de A20 tussen knooppunt Kethelplein en Maassluis. De snelweg wordt voor deze werkzaamheden in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Kethelplein en af- en oprit 7 Maassluis. Tijdens deze afsluiting worden onder andere nieuwe verkeerssystemen geïnstalleerd en tijdelijke geluidschermen geplaatst. 

Vanwege deze werkzaamheden voor de Blankenburgverbinding is van vrijdag 10 september 22.00 uur tot maandag 13 september 05.00 uur de A20 in beide richtingen afgesloten tussen af- en oprit 7 Maassluis en knooppunt Kethelplein, inclusief alle tussenliggende op- en afritten. Om het verkeer om de afsluiting heen te leiden, worden omleidingen ingesteld. Deze routes worden met gele borden aangegeven.

Werktijden en hinder

Het werk op de A20 gaat tussen 10 en 13 september dag en nacht door. Dit zorgt voor geluid in de omgeving, onder meer vanwege het verwijderen en plaatsen van geleiderail en wegwerkzaamheden zoals het frezen van asfalt, het slijpen in het wegdek voor het aanbrengen van detectielussen, asfalteren en het plaatsen van barriers. Ook kan ’s nachts verlichting zichtbaar zijn. Werkzaamheden met veel geluid zoals het aanbrengen van damwanden en portalen worden overdag uitgevoerd.