Categorie├źn

Service

Arnoud Proos wethouder voor CU/SGP Vlaardingen

Arnoud Proos wethouder voor CU/SGP Vlaardingen
Politiek

Arnoud Proos wethouder voor CU/SGP Vlaardingen

  • Ingezonden mededeling
  • 13-05-2022
  • Politiek
Arnoud Proos wethouder voor CU/SGP Vlaardingen
VLAARDINGEN - De ChristenUnie/SGP fractie draagt Arnoud Proos (37) voor als wethouder. Afgelopen vier jaar was Proos wethouder in Barendrecht voor de gelijknamige fractie.

Na de gehouden gemeenteraadsverkiezingen heeft Verkenner Opstelten het advies uitgebracht om de ChristenUnie/SGP fractie uit te nodigen voor de coalitieonderhandelingen. Met als uiteindelijk resultaat dat de ChristenUnie/SGP, na vier jaar afwezigheid, weer deel gaat uitmaken van de coalitie en daarbij een wethouder gaat leveren.

,,Met Arnoud Proos hebben wij een wethouder die in alle gevallen hart heeft voor mensen en zoekt naar oplossingen op maat'', zegt Wouter de Reus. ,,Hij is iemand die als het nodig is een persoon boven het beleid stelt.'' In Barendrecht heeft Proos inmiddels de benodigde ervaring opgedaan en laten zien dat hij open naar buiten is, luistert en direct handelt naar wat hij hoort.

Het vertrouwen terugwinnen van Vlaardingers in de politiek is voor de ChristenUnie/SGP-fractie essentieel. Arnoud Proos: ,,Werken aan vertrouwen lijkt mij een belangrijke en mooie uitdaging. Anderen noemen mij toegankelijk en benaderbaar en zo wil ik ook graag werken. Voor alle Vlaardingens en voor alle raadsleden. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van de ChristenUnie/SGP en zie er naar uit om aan de slag te gaan.''

Proos is een ambitieuze veelzijdige man, die verbindt en dingen voor elkaar kan krijgen. Zeker nu we voortvarend aan de slag willen met Vlaardingen, zijn we blij met Arnoud Proos als nieuwe wethouder.

ITAM B.V.

Gustav Stresemannring 11, Vlaardingen

Meer over ITAM B.V. →