Categorieën

Service

Bepaal je route voor de NVM Open Huizen Dag

Bepaal je route voor de NVM Open Huizen Dag
Wonen

Bepaal je route voor de NVM Open Huizen Dag

  • Advertorial
  • 11-03-2015
  • Wonen
Bepaal je route voor de NVM Open Huizen Dag
VLAARDINGEN - De woonbeurs is nog maar net voorbij of het volgende evenement staat al weer bijna voor de deur! Zaterdag 28 maart is het weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kun je tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om jezelf breed te oriënteren!

Uiteraard is het ter voorbereiding op deze dag wel verstandig om op voorhand 'jouw route' te gaan bepalen. Welke woningen vallen binnen jouw financiële mogelijkheden? Welke woningen zijn wat betreft de vraagprijs en staat van onderhoud interessant? Zo maar wat vragen waarvan het antwoord belangrijk is alvorens je, jouw ideale route gaat bepalen.

Wij gaan je hierbij helpen!

Indicatie woonlasten...
Wat gaan de woningen welke je op het oog hebt per maand ongeveer kosten? Met welke bijkomende kosten moet je rekening houden? Welke maandlasten passen bij jouw situatie?

Achtergrond woning...
Wat is er allemaal bekend over de woningen welke je op het oog hebt? Is de vraagprijs een reële prijs of zal hier uiteindelijk nog over te onderhandelen zijn? Wat is de staat van onderhoud van de woningen welke je op het oog hebt?

Een lunch bij Berlijn cadeau!
Bezoekers ontvangen na afloop een waardecheque om na hun bezoek te genieten van een lunch in de nieuwste horeca-aanwinst binnen Vlaardingen, Berlijn aan de Westhavenkade 1-3!

Wanneer bent u welkom?
Indien u van ons aanbod gebruik wenst te maken bent u zaterdag 21 maart tussen 10.00 en 13.00 uur (zonder afspraak) van harte welkom bij De Hypotheker Vlaardingen, Schiedamseweg 10b. Deze actie is een initiatief van De Witte Garantiemakelaars, De Hypotheker Vlaardingen en wordt mede mogelijk gemaakt door Berlijn!

Wij kijken er naar uit je bij een van onze 'Routeplanner Dagen' te kunnen begroeten!

Monuta Vlaardingen

Verploegh Chasséplein 3, Vlaardingen

Meer over Monuta Vlaardingen →