Categorie├źn

Service

Beyond Fighting binnenkort ook in Schiedam!

Beyond Fighting binnenkort ook in Schiedam!
Sport

Beyond Fighting binnenkort ook in Schiedam!

  • Advertorial
  • 19-10-2021
  • Sport
Beyond Fighting binnenkort ook in Schiedam!
VLAARDINGEN/SCHIEDAM - De kogel is door de kerk. Afgelopen vrijdag is er een overeenkomst gesloten tussen sportpark Willem Alexander en Beyond Fighting. Beyond Fighting gaat per medio November Kickboxfit (volwassenen ) en Kickbokfun (jeugd) geven op het sportpark. Daarnaast zullen er door Beyond Fighting Bokszaklessen en Personal training worden gegeven op deze prachtige locatie.

De essentie van deze lessen ligt op het lichamelijk en mentaal kunnen ontladen van de leerlingen. ,,Wij hebben gemerkt dat er de aflopen tijd veel verruwing in de maatschappij plaatsvindt. Hierdoor lopen veel mensen met irritaties en  frustraties rond. Ook de coronamaatregelen van de afgelopen jaren, zijn voor vele mensen een zware mentale uitdaging geweest. Wij doen helemaal niets een sparring of wedstrijdtraining, maar geven veilige leuke lessen waarin er ruimte is voor iedereen om zich even mentaal en lichamelijk te kunnen ontladen. 95 procent van onze leerlingen had nog nooit bokshandschoenen aan gehad voordat ze een proefles bij ons kwamen doen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en zullen dat ook altijd blijven.
Bij onze kickboxfit lessen de nadruk op techniek en conditie. Bij onze Bokzak lessen mag je al jouw frustraties er helemaal uitslaan.''

,,Wij vinden het belangrijk dat onze potentiële nieuwe leden een goed beeld van ons krijgen, daarom bieden wij iedereen drie gratis proeflessen aan. Hierdoor weet je 100 procentg  zeker hoe onze lessen eruitzien en weet je dat je een keuze hebt kunnen maken met alle informatie die je nodig hebt. Ook kan je tijdens deze proeflessen kosteloos gebruik maken van onze leenhandschoenen en scheenbeschermers.

Wil jij van jouw (corona)kilo’s af, wil jij fit worden of blijven, of wil jij op een leuke manier trainen in een groep met mensen die allemaal dezelfde doelstelling hebben? Meld je dan nu aan voor een proeflespakket via Beyond Fighting

Je kan deze week al beginnen op onze vestiging in Holy Vlaardingen. 

Tot gauw
Team Beyond Fighting