Categorieën

Service

Bloementorens op het Liesveld

Bloementorens op het Liesveld
Winkelen

Bloementorens op het Liesveld

  • Advertorial
  • 10-07-2020
  • Winkelen
Bloementorens op het Liesveld
VLAARDINGEN - Fleurigheid in de zomertijd! Heb jij de nieuwe bloementorens op het Liesveld al gezien? Als je het winkelcentrum bezoekt fleur je vanzelf op! Deze keer niet door de ballonnen maar door de mooie en kleurrijke bloementorens die verspreid door het Liesveld staan opgesteld. Je kunt nog van de bloemetjes genieten tot in oktober, zo is winkelen een stuk fleuriger en vrolijker en als je denkt: 'Hoe blijven ze in leven tijdens de warme zomerdagen?'. Maak je dan geen zorgen! De bloementorens krijgen met regelmaat water zodat de bloemetjes ook in leven blijven.

Vanuit het winkelcentrum hoopten ze  dat de torens al eerder geplaatst konden worden, helaas gooide en welbekende crisis wat roet in het eten. Daardoor konden de bloementorens niet eerder geplaatst worden. Maar het is nu gelukt en het ziet er geweldig uit! De bloementorens moeten het centrum aantrekkelijker maken en een vrolijkere beleving meegeven aan de bezoekers van het Liesveld. ,,We zijn blij met onze klanten en dat laten we graag zien door wat sfeer te creëren. Kom dus binnenkort gezellig winkelen op het Liesveld. Er zijn voldoende leuke winkels, misschien wel pareltjes die je nooit eerder hebt ontdekt.''

Kans op prijzen!

Vanaf 20 juli belonen onze winkeliers de klanten nog extra! Klanten maken namelijk weer kans op leuke prijzen tijdens het Haringkoppenfestival met de bekende stempelkaarten. ,,Al gaat het Haring & Bierfeest dit jaar niet door, we zouden geen haringkoppen zijn als we toch niet wat Haring-achtigs doen. Speciaal voor het Haringkoppenfestival is er samen met de Liesveld-winkeliers een mooi prijzenpakket samengesteld.'' Deze prijzen zijn te winnen door te winkelen, shoppen en boodschappen te doen op het Liesveld!

Kijk op www.centrumliesveld.nl en de sociale media kanalen voor de deelnemende winkels, het prijzenpakket en stempel mee!