Categorieën

Service

Broekpolderweg vijf dagen afgesloten

Broekpolderweg vijf dagen afgesloten
Nieuws

Broekpolderweg vijf dagen afgesloten

  • Redactie
  • 13-05-2021
  • Nieuws
Broekpolderweg vijf dagen afgesloten
VLAARDINGEN - Van maandag 17 mei 07.00 uur tot zaterdag 22 mei 07.00 uur is de Broekpolderweg tussen de Marathonweg en het scoutingterrein afgesloten voor al het verkeer. In deze week herstelt bouwconsortium BAAK het kruispunt bij de manege en de aansluiting met het fietspad. Hiermee rondt de aannemer de werkzaamheden aan het persriool bij de Broekpolderweg af.  De persriolen zijn dan verlegd en vervangen, de middenberm is opnieuw ingericht met parkeerplaatsen en er zijn bomen geplant.

Tussen 17 en 22 mei worden (brom)fietsers en voetgangers omgeleid via de Watersportweg en het fietspad dat achter de voetbalvelden en langs de hockeyvelden loopt. Via deze route zijn alle verenigingen zowel vanuit Vlaardingen als Maassluis bereikbaar. 

Bereikbaarheid voor autoverkeer
Tijdens de afsluiting blijven alle verenigingen en parkeerterreinen bij de Broekpolderweg bereikbaar voor autoverkeer: De manege en het parkeerterrein bij de gemeentewerf zijn bereikbaar via de Watersportweg in Vlaardingen. Vanaf dat parkeerterrein kunnen bezoekers wandelen naar de voetbalverenigingen. De overige verenigingen en parkeerterreinen aan de Broekpolderweg zijn bereikbaar vanaf Maassluis via de Kortebuurt.