Categorie├źn

Service

CION zoekt een keeper (met spoed!)

CION zoekt een keeper (met spoed!)
Sport

CION zoekt een keeper (met spoed!)

  • Redactie
  • 13-06-2021
  • Sport
CION zoekt een keeper (met spoed!)
VOETBAL - CION zoekt met spoed, na het afhaken van de vaste keeper, een nieuwe doelman. De overschrijvingsperiode sluit al weer snel, dus enige haast is geboden. ,,Aangezien wij niet in het bezit zijn van een jeugdafdeling is het voor ons zaak op zoek te gaan naar nieuwe aanwas voor ons 2de selectieteam om de volgende stap te kunnen maken'', aldus een woordvoerder van CION. 

Ben jij een enthousiaste jongen/man, gemotiveerd en bereid in jezelf te investeren, of ben jij de doelman die deze jonge spelers naar een hoger plan kan tillen en spelen in een selectieteam op res. 3de klasse niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou! Er zijn doorgroeimogelijkheden om vanuit het 2de elftal naar de eerste selectie door te groeien, waar we de afgelopen jaren, en ook dit seizoen weer, diverse voorbeelden van hebben gehad.

Wat kunnen wij je bieden: trainingskleding en voetbaltas, presentatiekleding, goede accommodatie (incl. kunstgrasveld), trainingen op dinsdag en donderdag onder leiding van gediplomeerde trainers (om dit elftal is er een volledige staf die probeert het maximale uit deze spelersgroep te halen en al dan niet spelers de stap naar het eerste team te laten maken), train je op één van deze dagen met de rest van de selectiekeepers met onze keeperstrainer Jan Struis en uiteraard waar wij als CION om bekend staan: gezelligheid!

Voor meer info neem contact op met één van de trainers:

Noh Bereket: (06) 81 56 28 35

Karel Buuron: (06) 30 41 74 00