Categorie├źn

Service

Coaching voor kind en ouder in hartje Vlaardingen

Coaching voor kind en ouder in hartje Vlaardingen
Gezond

Coaching voor kind en ouder in hartje Vlaardingen

  • Ingezonden mededeling
  • 12-12-2022
  • Gezond
Coaching voor kind en ouder in hartje Vlaardingen
VLAARDINGEN - Aan de Westhavenkade is Kirsten Kids & COaching gevestigd. Kind- en oudercoach en ecologisch pedagoog Kirsten van de Werp richt zich in haar coaching op het emotioneel welbevinden van het kind. In een vertrouwde omgeving coacht ze op spelenderwijs kinderen tijdens één-op-één sessies. Via praktische tips en tools zorgt ze voor het vergroten van de zelfkennis en het zelfvertrouwen van het kind.

Kirsten heeft een missie en wil kinderen ondersteunen en tips en tools aanreiken waardoor zij zich competent, veerkrachtig, gelukkig en ontspannen voelen. Daarin vergeet ze niet de relatie met ouder of opvoeder: ,,Ik ga graag de samenwerking met ouders aan, zodat zij plezier ervaren in het opvoeden en net als het kind in hun kracht komen te staan. Als professioneel kindercoach kom ik in de praktijk een diversiteit in vraagstukken tegen. Zo heb ik kinderen geholpen die door omstandigheden niet goed slapen, moeilijk om kunnen gaan met emoties, een laag zelfbeeld hebben en moeite hebben met de scheiding van hun ouders. Met nieuwsgierigheid verdiep ik mij in de wereld van kinderen en alle vragen zijn welkom, hoe klein ook. Juist door zaken op tijd aan te pakken, zijn ouders veel situaties en gedragsveranderingen van hun kind voor.'' Inmiddels bestaat de praktijk van Kirsten vijf jaar en is ze een bekende dienstverlener in Vlaardingen en omgeving. Zo is zij daarnaast ook een bekend gezicht binnen de lokale kinderopvang en onderwijsorganisatie en spot je haar regelmatig op het schoolplein. 

Kinderen in hun kracht zetten

Op een laagdrempelige manier wordt coaching gegeven: via spel- en tekenmateriaal gaat Kirsten aan de slag met kinderen die niet lekker in hun vel zitten door bepaalde situaties, problemen en gedrag. Ze wil daarbij de ouders en verzorgers op het hart drukken dat geen enkele hulpvraag te klein is: ,,Vaak vinden ouders het spannend om hulp te vragen. In een kennismakingsgesprek leer ik niet alleen de ouders kennen, maar wordt ook de hulpvraag en omgevingscontext van het kind in kaart gebracht. Als er een klik is, ga ik aan de slag met een voorstel voor het persoonlijke coachtraject voor het kind. Door de coaching en een vertrouwd gezicht gedurende het traject, voelt een kind zich gehoord en bouwt zelfvertrouwen op. Kinderen hebben vaak ondersteuning nodig in het vertalen van hun behoeftes en emoties. Via laagdrempelige coaching zet ik ze weer in hun kracht.''

Kirsten Kids & COaching is gevestigd aan de Westhavenkade in Vlaardingen, in het pand van Fysiotherapie Het Weeshuis op nummer 39. Meer informatie op www.kirstenkidsencoaching.nl.