Categorieën

Service

Complimenten van het CDA!

Complimenten van het CDA!
Politiek

Complimenten van het CDA!

  • Advertorial
  • 01-03-2021
  • Politiek
Complimenten van het CDA!
VLAARDINGEN –  Nationale Complimentendag, op 1 maart, valt dit jaar op een maandag. Voor veel mensen is dat geen favoriete dag in de week. Maar toch: hoe graag zouden we dit jaar gewoon naar ons werk willen gaan, met collega's bijpraten bij de koffieautomaat of de lunch? Voor de meesten onder ons is dat deze 1 maart echter nog geen realiteit. Degenen waarvoor dat wél geldt, hebben waarschijnlijk een 'essentieel beroep'. Juist in die beroepen ligt de werkdruk vaak hoog, evenals het gevraagde aanpassingsvermogen en de verantwoordelijkheid.

Het CDA roept Vlaardingers op om op Nationale Complimentendag zoveel mogelijk mensen een 'schouderklopje' te geven. Het is een dag waarop je jouw waardering extra kan laten blijken aan de mensen om je heen die belangrijk voor je zijn! Dat zijn bijvoorbeeld je partner, je ouders, of je buren. Maar het kunnen ook zorgverleners zijn, schoonmakers, pakketbezorgers, leraren, vrijwilligers, of jouw collega’s op afstand. Laat hen juist op deze Nationale Complimentendag weten hoeveel je ze waardeert en hoe vaak je aan hen denkt! Een oprecht en persoonlijk compliment is altijd welkom, en in deze uitdagende tijden al helemaal. Daar worden zij, maar ook jij erg blij van!  Want: 'Samen zijn we de toekomst van Vlaardingen'. 

Namens het CDA in Vlaardingen gingen raadsleden Marieke Thommis en John Huf vandaag op pad om een aantal Vlaardingers in het zonnetje te zetten. Ina Nieuwstraten kreeg een compliment voor haar tomeloze inzet als vrijwilliger voor de Zonnebloem en de Rehobothkerk. Jaap Beekman mocht een compliment ontvangen voor zijn onvermoeibare inzet voor de Bethelkerk en zijn inzet voor de realisatie van het nieuwe scoutcentrum aan de Watersportweg. Aan wie geeft u een compliment?

Drs. A.J. van Noort Belastingadviseurs B.V.

Paul Henri Spaakring 2, Vlaardingen

Meer over Drs. A.J. van Noort Belastingadviseurs B.V. →