Categorieën

Service

Computers Bieb even op 'non-actief'

Computers Bieb even op 'non-actief'
Nieuws

Computers Bieb even op 'non-actief'

  • Advertorial
  • 18-03-2014
  • Nieuws
Computers Bieb even op 'non-actief'

VLAARDINGEN - Op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart verhuizen alle ict-zaken naar het nieuwe Stadhuis aan het Westnieuwland. Dat heeft voor de klanten en bezoekers van de vestigingen van de Bibliotheek Vlaardingen een paar consequenties. De Bibliotheek Vlaardingen maakt immers gebruik van de ict-servers van de Gemeente Vlaardingen. 

Het is op deze twee dagen moeizamer om gegevens uit de administratie te halen. Ook zullen er bij het innemen van materialen minder gegevens op de bon verschijnen. Bij het uitlenen is dat mogelijk ook het geval. Er zijn meerdere medewerkers paraat die de juiste  datum waarvoor de materialen weer terug gebracht moeten worden op de uitleenbon kunnen schrijven. Ook is het altijd mogelijk om later via de computer uw leenperiode te bekijken. Internetten in de Bibliotheek Vlaardingen is die periode helaas niet mogelijk. 

De Bibliotheek Vlaardingen is goed voorbereid op een situatie waarbij computers minder werken. Wij hopen dat onze klanten en bezoekers begrip hebben voor deze situatie waarin een aantal zaken  anders verlopen dan gewoonlijk.

Buurtzorg Vlaardingen Oost

Binnensingel 45, Vlaardingen

Meer over Buurtzorg Vlaardingen Oost →