Categorie├źn

Service

De (Haring en Bier wandel) tocht komt er weer aan !

De (Haring en Bier wandel) tocht komt er weer aan !
Nieuws

De (Haring en Bier wandel) tocht komt er weer aan !

  • Redactie
  • 27-03-2018
  • Nieuws
De (Haring en Bier wandel) tocht komt er weer aan !
VLAARDINGEN - De tocht komt er weer aan! Op 2 juni 2018 is het zover en we kijken er allemaal weer naar uit, niet alleen het vriendenclubje die de gezelligste wandeltocht van Nederland mag organiseren maar ook de talloze medewandelaars die door de vorige edities zijn aangestoken. Je kan nu toch al wel concluderen dat er gesproken mag worden van het “Haring en bier wandeltocht virus”.

Bij de aankomst van de vorige edities is de organisatie al overladen met complimentjes en vrolijkheid. De mensen geven dan al te kennen dat ze volgend jaar zeker weer van de partij zijn. Nu de lente is begonnen en je merkt dat iedereen hunkert naar die mooie lange zonnige dagen. Wil men lekker actief zijn, lekker naar buiten, vrolijke gezichten zien, volle terrassen bezoeken. Heerlijk erop uit dus. Dat is toch het mooie leven! En dat krijg je allemaal tijdens de haring en bier wandeltocht.

Na wat aanvangsberichtjes via de media, ziet de organisatie de boel ontploffen op Facebook. Mensen beginnen elkaar spontaan uit te nodigen en berichtjes te delen. De haring en bier wandeltocht leeft!

2018 staat natuurlijk in het thema van 'De Slag Bij Vlaardingen'. Hier komen we zeker niet onderuit! Waarschijnlijk zullen we met de kruistocht ook langs historische locaties komen, de nieuwe route is in de maak.  Er zijn natuurlijk ook dit jaar weer plannen genoeg. 

Alle voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, en niet geheel onbelangrijk, er is alvast een optie op goed weer genomen.
We hebben er nu alweer zin in!

Website: http://www.haringenbierwandeltocht.nl
 
Facebook: http://www.facebook.com/HBWVlaardingen