Categorieën

Service

De Maatschappij opent seizoen 2020-2021

De Maatschappij opent seizoen 2020-2021
Nieuws

De Maatschappij opent seizoen 2020-2021

  • Redactie
  • 03-09-2020
  • Nieuws
De Maatschappij opent seizoen 2020-2021
VLAARDINGEN - De Maatschappij opent het nieuwe seizoen (2020-2021), zoals gebruikelijk met een borrelbijeenkomst, op woensdagmiddag 16 september van 17.00 tot 19.00 uur in Vlaardingen, ditmaal bij het voormalig hoofdgebouw op het Unileverterrein. De Vlaardingse wethouder Bart Bikkers (Economie) en Bart van de Worp (Inspire, ontwikkelaar van het Unileverterrein) praten de aanwezigen bij over de ontwikkelingen in dit gebied.

Deze eerste fysieke bijeenkomst is tevens de opening van het nieuwe verenigingsjaar van de Maatschappij onder het jaarmotto Grenzeloos Waterweg, een wereld van mogelijkheden. Een mooi programma met vele thema’s en sprekers voor 2020 – 2021. Juist nu is weer duidelijk geworden dat de samenwerking tussen de drie O’s meer dan noodzakelijk is om de wereld duurzaam te verbeteren. En dit geldt zeker bij de herontwikkeling van dit unieke bedrijventerrein.

En hoe wordt dit alles, waarin vele spelers nu al actief zijn, in goede banen geleid? Wie zorgen hier nu voor de juiste taak- en rolverdeling binnen al die
activiteiten, nu en in de toekomst?  Dit geheel plannen is heel bijzonder werk dat veelal 'achter de schermen' gebeurt. Over deze uitdagingen kunnen de gasten volop vragen stellen en in discussie gaan met de sprekers en de vertegenwoordigers van onze lokale overheden, immers dit onderwerp staat ook op de agenda’s van de andere twee Waterweggemeenten.

De Maatschappij begroet u graag opwoensdag 16 september bij het voormalig hoofdgebouw op het Unileverterrein te Vlaardingen aan de Olivier van Noortlaan 93. Neem gerust ook dit keer een introducé mee, alles is coronaproof ingericht. ,,Een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien en bij te
praten en te luisteren naar dit voorbeeld in Vlaardingen.'' Aanmelden kan HIER! Hebt u opmerking of vragen stuur dan een berichtje naar [email protected].

De Maatschappij Departement Waterweg-Noord

p/a Westnieuwland 6, Vlaardingen

Meer over De Maatschappij Departement Waterweg-Noord →