Categorieën

Service

De maatschappij opent seizoen in Maassluis

De maatschappij opent seizoen in Maassluis
Nieuws

De maatschappij opent seizoen in Maassluis

  • Redactie
  • 06-10-2021
  • Nieuws
De maatschappij opent seizoen in Maassluis
REGIO - De Maatschappij departement Waterweg Noord opent woensdag 27 oktober het nieuwe seizoen met een bijeenkomst in Theater Koningshof in Maassluis. De opmaat naar de volgende dertig jaar!

,,Het is gelukkig weer mogelijk om elkaar te zien en te spreken en onze klokken gelijk te zetten'', aldus het bestuur van De Maatschappij. ,,Benieuwd wat er allemaal is gebeurd en gaat gebeuren in onze mooie regio? Kom dan naar Theater Koningshof in Maassluis. Behalve dat onze nieuwe voorzitter zichzelf en een aantal nieuwe bestuursleden zal voorstellen, zijn er nog twee zaken die van belang zijn voor onze regio.

We hebben een 'forumdiscussie', waarin de bestuurders van onder andere De Riverboard, Stroomopwaarts & Sociaal Economisch Netwerk en de Green Business Club Waterweg ons zullen bijpraten. Hierna zullen zij onder leiding van Cedric Muchall met ons en elkaar in gesprek gaan. Uiteraard staan we stil bij ons jaarprogramma en het aanstaande dertigjarig jubileum. Tenslotte kijken wij vooruit naar 150 jaar Waterweg; iets waar ook een en ander in voorbereiding is.''

De bijeenkomst is van 16.15 tot 18.15 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk maandagmiddag 25 oktober 12:00 uur via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook afmelden kan tot dat tijdstip. Deze openingsbijeenkomst wordt u kosteloos aangeboden door het bestuur van De Maatschappij departement Waterweg-Noord.

De Maatschappij Departement Waterweg-Noord

p/a Westnieuwland 6, Vlaardingen

Meer over De Maatschappij Departement Waterweg-Noord →