Categorieën

Service

De paden op...

De paden op...
Uit

De paden op...

  • Redactie
  • 17-05-2017
  • Uit
De paden op...

fotografie: Paul Meuldijk

VLAARDINGEN - De lanen in, vooruit met flinke pas! Nog even en dat is het al weer zover! Op zaterdag 3 juni gaat de achtste Haring en Bier Wandeltocht van start. Het aantal inschrijvingen nadert in rap tempo de 2000 en het maximum aantal deelnemers is 2018. Wilt u dus de stoute schoenen aantrekken en deelnemen, dan is het zaak nu de pas te versnellen. 

Na je eerste levensjaar, bij sommigen misschien al eerder, begin je je eerste stapjes te zetten. Toen kwam dat instinctieve oergevoel in je los. Ongecontroleerd met je armpjes omhoog liep je half vallend richting je vader of moeder om aldaar aangekomen een lange vinger of je tuitbeker in ontvangst te nemen, dat fantastische belonende gevoel zit voor eens en altijd opgesloten in je bovenkamer en wordt nog maar weinig getriggerd. 

Straks op die mooie eerste zaterdag in juni gaat dat klepje weer open. Op die dag loop je namelijk mee met de gezelligste wandeltocht door ons mooie Vlaardingen. Tijdens de route geniet je van al het mooie groen, de mooie stadsgezichten en al het onverwachte wat de route dit jaar te bieden heeft. Ondertussen zet je toch maar een mooie prestatie neer en als je dan moe maar voldaan de finishlijn passeert en je zwaar verdiende medaille opgespeld krijgt dan kom je in een warm bad van feestelijke gezelligheid terecht. Als jij daar dan deel van uitmaak met een ijskoud biertje, terwijl je net die heerlijke haring naar binnen hebt laten glijden, dan staat dat klepje weer wagenwijd open! En dat is wat deelnemen aan de Haring en Bier wandeltocht zo uniek maakt!

Overtuigd? Inschrijven kan HIER!