Categorie├źn

Service

Deense startup Oscar zoekt autodealers om mee samen te werken in Vlaardingen

Deense startup Oscar zoekt autodealers om mee samen te werken in Vlaardingen
Nieuws

Deense startup Oscar zoekt autodealers om mee samen te werken in Vlaardingen

  • Ingezonden mededeling
  • 01-11-2022
  • Nieuws
Deense startup Oscar zoekt autodealers om mee samen te werken in Vlaardingen
Heb je een autoverhuurbedrijf (of wil je er een starten), ben je een autodealer, of heb je een autowerkplaats met minstens 2 auto’s in Vlaardingen? Dan ben jij de ideale partner voor Oscar. Lees hieronder alles over dit innovatieve autoverhuurplatform en ontdek waarom het interessant kan zijn voor jou!

De essentie van Oscar

Oscar is een Deens autoverhuurplatform dat werkt met onafhankelijke locaties. Deze succesvolle startup opende in minder dan twee jaar tijd 120 locaties in Denemarken en is nu op zoek naar partners in Nederland. Ze hebben momenteel al 30 partners, maar streven ernaar om 200 lokale vestigingen te openen. Aan de hand van een uitgebreid franchisenetwerk wil Oscar autoverhuur toegankelijk, betaalbaar en aangenaam maken voor iedereen. De website en mobiele app bieden een gemakkelijk en transparant online boekingsproces dat erg in de smaak valt bij de gebruikers, en een brede selectie voertuigen: van auto's en bestelwagens tot verhuiswagens en minibussen. Vooral deze laatste voertuigen zijn bij andere autoverhuurbedrijven niet altijd gemakkelijk te vinden, zeker niet in kleinere steden. Bovendien is het mogelijk om zowel op korte termijn als op lange termijn te huren, iets wat steeds meer in de smaak valt bij de mensen. 

Waarom samenwerken met Oscar? 

Wil jij graag een lokaal autoverhuurbedrijf starten, maar heb je de stap nog niet durven te zetten, of zou je graag kunnen rekenen op ondersteuning? Dan ben je bij Oscar aan het juiste adres. Als je ervoor kiest om een partner te worden van Oscar, dan kan je niet alleen gebruikmaken van hun platform, maar ook van hun innovatieve software om eenvoudig je wagens, boekingen en betalingen te beheren. Zij zorgen er bovendien voor dat je zichtbaar bent en goed scoort in Google, waardoor de klanten vanzelf naar je toe komen. Daarnaast hebben ze dankzij hun uitstekende klantenservice een score van 4,5/5 op Trustpilot waardoor je bedrijf automatisch een goede uitstraling zal hebben. Het prijskaartje? Je betaalt 20% op het totale boekingsbedrag, en houdt dus 80% winst over. Heb je geen boekingen, dan hoef je ook niks te betalen. En last but not least: Oscar kreeg de prijs voor beste nieuwe e-commerce startup in 2022 van de Deense Kamer van Koophandel.

Het brein achter Oscar

Het autoverhuurplatform Oscar werd in 2018 opgericht in Denemarken door Dannie en Christian, twee broers met veel kennis en ervaring op het vlak van software-ontwikkeling binnen de automobielsector. Dannie en Christian staan bekend in de Europese startup-gemeenschap voor het oprichten van meerdere succesvolle bedrijven, zoals Nordic Oil, een Scandinavisch merk met een brede waaier aan cbd-producten, waaronder huidverzorgingsproducten. Dit bedrijf richtten ze op nadat ze beiden positieve ervaringen hadden met het gebruik van cbd-olie en is inmiddels een van Europa’s grootste aanbieders. De broers weten wat ze doen, want ook Oscar valt jaar na jaar in de prijzen en is naast Denemarken en Nederland ook actief in Spanje.