Categorie├źn

Service

Dick Advocaat en Cor Pot voelen zich thuis bij sv CWO!

Dick Advocaat en Cor Pot voelen zich thuis bij sv CWO!
Sport

Dick Advocaat en Cor Pot voelen zich thuis bij sv CWO!

  • Redactie
  • 15-10-2022
  • Sport
Dick Advocaat en Cor Pot voelen zich thuis bij sv CWO!
VLAARDINGEN - Ruim 200 genodigden bezochten vrijdag 14 oktober de CWO Sponsoravond gepresenteerd door Stichting Businessclub CWO. Een mooie volle kantine bestaande uit leden van stichting Businessclub CWO, sponsoren en overige genodigde werden getrakteerd om een heerlijk voetbal avondje vol met anekdotes uit de rijke carrière van Dick Advocaat en Cor Pot.

Presentator van de avond, Jan Dirk Stouten, opende de avond met een gesprek met Jeroen Onderdelinden (voorzitter St. Businessclub CWO) waarbij onder andere werd stilgestaan bij de nog steeds groeiende Businessclub die inmiddels al  bijna twaalf jaar bestaat. Hiernaast werd stilgestaan bij zijn rol als financieel contactpersoon binnen sv CWO in de campagne 'Niemand Buitenspel'. Verder werd hoofdtrainer Jeff Stans door Stouten aan de tand gevoeld over zijn verleden als betaald voetballer en ambities voor de toekomst.

Hierna was het tijd voor de hoofdgasten van de avond, Dick Advocaat en Cor Pot. Al snel bleek dat de oud trainers van onder andere; Oranje, PSV, Glasgow Rangers, Sparta, en Feyenoord zich thuis voelde aan het Trimpad in Vlaardingen. Met diverse mooie verhalen werd een inkijkje gegeven in de voetbalwereld van vroeger en nu. De heren zaten duidelijk op hun praatstoel wat voor een heerlijke ontspannen setting zorgde.

De avond werd traditiegetrouw afgesloten met een veiling/loterij afgesloten waarbij er diverse mooie items werden vergeven, waarbij de opbrengst uiteraard ten goede zal komen aan diverse goede doelen binnen de (Business)club. Joris van der Windt en Jeroen Onderdelinden, de mannen achter St. Businessclub CWO kijken terug op een zeer geslaagde avond waarbij een mooie groep genodigden op een mooie avond is getrakteerd! Dank aan alle vrijwilligers en betrokkenen, op naar de volgende editie….!