Categorie├źn

Service

Dit weekend: Vlaardings Filmfestival!

Dit weekend: Vlaardings Filmfestival!
Uit

Dit weekend: Vlaardings Filmfestival!

  • Redactie
  • 07-09-2020
  • Uit
Dit weekend: Vlaardings Filmfestival!
VLAARDINGEN - Dit jaar zagen we een hoop evenementen en festivals afgelast of uitgesteld worden. Het Vlaardings Filmfestival, dat in juni zou plaatsvinden, was hier geen uitzondering op, maar zal nu op vrijdag 11 september toch doorgang vinden. Het filmfestival waarvoor lokale filmmakers ieder jaar korte films mogen inleveren om deze tijdens een mooie gala-avond op het doek te vertonen, zal op gepaste afstand wederom in de Vue bioscoop plaatsvinden.

Het festival is ieder jaar voorzien van het nodige entertainment en leuke fotomomenten, dat zal dit jaar een andere invulling krijgen, maar desondanks zal het festival een hoop leuke extra’s hebben en is het nog altijd meer dan gewoon een avondje naar de bios.

De deuren openen om 19:00 uur om de gasten te verwelkomen met live filmmuziek om alvast in de stemming te komen. Vanaf 20.00 uur vangt het filmprogramma aan dat rond 23.00 uur zal eindigen met de prijsuitreiking voor de ‘Beste Film’. Hier zullen jury leden Eric van der Ende, Leo IJdo en Edson da Conceicao beslissen wie de fel begeerde Vlaardings Filmfestival Award in de wacht zal slepen.

Met inachtneming van de 1,5 meter regel moeten er naast iedere bezoeker die niet uit hetzelfde huishouden komt 2 stoelen vrij blijven, dit maakt het aantal kaarten dit jaar dus vrij beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent en bestel uw kaarten.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website http://vlaardingsfilmfestival.nl