Categorie├źn

Service

Het Hemels Filmfestival

Het Hemels Filmfestival
Uit

Het Hemels Filmfestival

  • Redactie
  • 29-01-2023
  • Uit
Het Hemels Filmfestival
VLAARDINGEN – In Vlaardingen hebben we zo’n beetje jaarlijks een filmfestival waarin films van maximaal tien minuten worden vertoond. En waaraan ook prijzen zijn verbonden. Dat is niet het geval met het zogeheten Hemels Filmfestival dat in de maand februari plaatsvindt op vier locaties van de Protestantse kerken in Vlaardingen. Boeiend is het desondanks wel, want er worden op vier data de komende maand vier films vertoond die tot een gesprek uitnodigen. Een goede gelegenheid om eens iemand mee te nemen; je buurman, je collega of iemand die je van het sporten kent. Je koopt een kaartje voor €10,- en je krijgt er een tweede kaartje gratis bij. Na de film is er nog voldoende tijd om met elkaar even door te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Het Hemels Filmfestival vindt plaats op 7 februari, 10 februari, 14 februari en 17 februari.

Programma:

7 februari 2023: A Yak in the Classroom

Dit poëtische drama gaat over een jonge moderne leerkracht in Bhutan en bewijst dat je weinig nodig hebt om gelukkig te zijn.

> Bethelkerk, Burg. Verkadesingel 26, Vlaardingen
 

10 februari 2023: The two popes

Op een belangrijk keerpunt voor de katholieke kerk sluit paus Benedictus XVI onverwacht vriendschap met de toekomstige paus Franciscus.

> De Windwijzer, Schiedamseweg 95, Vlaardingen
 

14 februari 2023: Hors Normes

Een Franse tragikomische film waarin een man die een centrum runt voor jonge mensen met autisme, worstelt met complexe gevallen, crisissen en druk van de inspectie.

> Rehobothkerk, Bilitonlaan 106, Vlaardingen
 

17 februari 2023: Into the Wild

Een waargebeurd drama over een jonge atleet die na zijn studie alles opgaf om naar Alaska te lopen en daar in de wildernis te gaan wonen.

> Kerkcentrum Holy, Reigerlaan 47A, Vlaardingen

Aanvang:

Alle films starten om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend en ben je van harte welkom. Het is prettig als je je vooraf aanmeldt via [email protected] 

Entree:


Je koopt een kaartje voor €10,- en je krijgt er een tweede kaartje gratis bij. Eventueel kun je ook een los kaartje voor €5,- kopen.