Categorieën

Service

Doelman meldt zich na oproep

Doelman meldt zich na oproep
Sport

Doelman meldt zich na oproep

  • Redactie
  • 18-06-2021
  • Sport
Doelman meldt zich na oproep
VLAARDINGEN - Na de oproep voor een doelman, weet CION zich verzekerd van de diensten van het achttienjarige talent Dylan Newman. Newman komt over van de Vlaardingse Kwekkers, VFC en reageerde erg enthousiast op de oproep zodoende was de overschrijving dan ook snel beklonken.

Bij VFC trainde hij op jonge leeftijd al mee met zowel de zaterdag- als de zondagselectie maar wachtte nog op zijn kans onder de lat. In zijn jeugd kwam Newman onder andere uit voor de SC Feyenoord en vv Zwaluwen. 

De meevoetballende keeper, die met beide benen aardig uit de voeten kan, krijgt bij CION de kans zich verder te ontwikkelen. Met onder andere de trainingen van keeperstrainer Jan Struis in het vooruitzicht. ,,Wij zijn blij dat zo’n jong talent de weg naar de Broekpolder weet te vinden, zonder jeugdteams moet je het toch van dit soort jongens hebben. En een keeper stond hoog op ons verlanglijstje'', aldus trainersduo Buuron & Bereket. 
 
Newman: ,,Bij andere teams miste ik het teamgevoel en de gezelligheid, maar als ik de verhalen mag geloven dan zit dat bij CION wel goed. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging!''