Categorieën

Service

Een woning voor de toekomst

Een woning voor de toekomst
Wonen

Een woning voor de toekomst

  • Advertorial
  • 08-05-2018
  • Wonen
Een woning voor de toekomst
VLAARDINGEN - Pieter Venema (68) en zijn vrouw Nelly (67) zijn beiden met pensioen. Ze zijn toe aan een volgende stap in hun wooncarrière. Hun huis in Schiedam gaat plaatsmaken voor een gelijkvloerse woning. Na diverse zoekpogingen in Delft, kwamen ze terecht bij het plan Holy Résidence in Vlaardingen. ,,De eerste indruk was meteen goed; de woningen zijn ruim en praktisch opgezet, hebben door grote raampartijen veel licht en door toepassing van duurzame materialen en systemen is het plan voorbereid op de toekomst'', vertelt de heer Venema. Startbouw in december 2018 komt het echtpaar precies goed uit, want dan vindt de oplevering plaats in de zomer van 2020.
 

Participatie aspirant kopers


Als trotse eigenaar van een hoekwoning is deze oud-bouwkundige al een tijd betrokken bij de ‘Vereniging Holy Résidence Vlaardingen’. De leden ervan hadden invloed op het ontwerp van dit luxe nieuwbouwproject. De heer Venema is secretatis en legt uit: ,,We dachten na over de gemeenschappelijke ruimtes, maar ook aan details in de woning zelf. Tijdens het overlegproces gaven we bijvoorbeeld feedback op de locatie van de ventilatie-units in het plafond en deze zijn aangepast op de tekeningen.''
 

Gasloos en milieuvriendelijk


De 44 duurzame appartementen zijn verdeeld over een Noord- en Zuidgebouw en zijn op de begane grondvloer met elkaar verbonden door een overdekte parkeergarage. Elke woning heeft hier een parkeerplaats. In de appartementen is geen gasaansluiting te vinden. Holy Résidence past goed bij de toekomstplannen van de overheid om in 2030 geen woningen meer op het gasnet aan te sluiten. Daarnaast zorgt het duurzame verwarmingssysteem ’s winters voor warmte en ’s zomers voor verkoeling van het perfect geïsoleerde huis.
 

Centrale locatie in Vlaardingen


,,De tram stopt vlakbij, winkelcentrum de Loper is in de buurt en het ligt middenin diverse recreatiegebieden. Daarbij komt dat dit het enige nieuwbouwplan in de regio is met dit segment appartementen waar een grote buitenruimte is voorzien bij elke woning. Ik heb geen groene vingers, maar vind het heerlijk om buiten te zijn. Dit balkon maakt voor ons dus het plaatje compleet'', aldus de heer Venema.

Meer informatie?
De Witte Garantiemakelaars
Korte Hoogstraat 4a
3131 BK  Vlaardingen
[email protected]
010 - 434 38 44
www.dewittegarantiemakelaars.nl

De Witte Garantiemakelaars

Korte Hoogstraat 4a, Vlaardingen

Meer over De Witte Garantiemakelaars →