Categorieën

Service

Erop uit tijdens het Paasweekend ?

Erop uit tijdens het Paasweekend ?
Uit

Erop uit tijdens het Paasweekend ?

  • Redactie
  • 16-04-2017
  • Uit
Erop uit tijdens het Paasweekend ?
VLAARDINGEN - Erop uit tijdens het Paasweekend? Eerste en Tweede Paasdag is iedereen tussen 12:00 uur en 16:00 uur welkom om het Paasfeest te beleven op Stadsboerderij Holywood. Zo kunnen de kinderen met een strippenkaart van €2,50 kuikentjes vasthouden, eieren verven, paaseitjes zoeken en is er een toffe hindernisbaan! De paashaas loopt rond en je kunt met hem op de foto. Bij de ingang zijn er pony-tickets te koop waar mee je een ritje op de pony kan maken.

 

Galerie De Duig

Neem ook eens een kijkje bij de unieke duo-expositie van Jasper Oostland & Marcel Witte in Galerie De Duig! Nooit eerder exposeerden deze twee kunstenaars samen. Uitsluitend unieke kunstwerken met onder andere het nieuwste schilderij van Marcel Witte. Deze expositie toont kleurrijke, humoristische en gevoelige schilderijen die voor het merendeel dieren als onderwerp hebben en is nog te zien op 16 en 17 april van 13.00 tot 17.00 uur in Galerie De Duig, Landstraat 29 in Vlaardingen.

GRATIS toegang. Parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving. En natuurlijk staan koffie/thee met wat lekkers klaar.

 

Filmtheater Het Zeepaard

Filmtheater Het Zeepaard vertoont deze week De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw. Pianist, componist en dirigent Reinbert de Leeuw, 78 jaar, heeft zijn leven gewijd aan de moderne klassieke muziek. Nu, aangekomen in de kromming van zijn levensboog, draait hij zich om en strekt hij zijn armen uit naar Johann Sebastian Bach, naar de Matthäus Passion. Maandenlang heeft hij de partituur bestudeerd.  Filmmaker Cherry Duyns volgt Reinbert de Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen met orkest, koor en solisten tot de aangrijpende uitvoering in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film over de onstuitbare bevlogenheid waarmee Reinbert de Leeuw opgaat in Bachs monumentale werk.

De film wordt vertoond  vanmiddag om 16.15 uur. De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.