Categorieën

Service

Feestje voor Gouden Huurders Waterweg Wonen

Feestje voor Gouden Huurders Waterweg Wonen
Wonen

Feestje voor Gouden Huurders Waterweg Wonen

  • Ingezonden mededeling
  • 20-11-2023
  • Wonen
Feestje voor Gouden Huurders Waterweg Wonen

VLAARDINGEN - 50 Jaar wonen in dezelfde huurwoning. Het lijkt een luxe in deze tijd van woningnood. Maar ze zijn er! Gouden Huurders noemt Waterweg Wonen ze. En op dinsdag 14 november kregen deze huurders, bij Waterweg Wonen, een feestelijke high tea aangeboden met een gouden randje.

Mooie verhalen

Ondanks het bar slechte weer kwamen bijna alle genodigden langs. Soms alleen, soms samen. Met natte haren en druipende paraplu’s, maar feestelijk gekleed en met een lach. Ze werden als sterren binnengehaald via een rode loper en begeleid op een draaiorgel. Veel huurders lieten zich fotograferen voor de fotospiegel. Eenmaal in de zaal wachtte er een heerlijke high tea en een quiz met vragen over vroeger. En er was volop ruimte voor mooie verhalen. Over de tijd van Wim Kan, de oliecrisis en het zendschip Veronica. Maar ook over het Vlaardingen van 50 jaar geleden. Over de gezinnen van die tijd, toen opa of oma nog inwoonde.

Hans Kox, directeur-bestuurder van Waterweg Wonen: ,,Het was letterlijk en figuurlijk een feestje. Het is mooi om huurders met zoveel waardering te horen spreken over hun woning en om een inkijkje te krijgen in hun levensverhalen van de afgelopen 50 jaar. Buiten regende het pijpenstelen, maar binnen scheen de zon.''