Categorieën

Service

Ferry Doedens theater in met soloprogramma Only Ferry

Ferry Doedens theater in met soloprogramma Only Ferry
Uit

Ferry Doedens theater in met soloprogramma Only Ferry

  • Redactie
  • 07-11-2022
  • Uit
Ferry Doedens theater in met soloprogramma Only Ferry
VLAARDINGEN - Na zijn rol als Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden, in musicals als Wicked, The Bodyguard en Grease en naast zijn account op het socialmediaplatform OnlyFans gaat Ferry Doedens een nieuwe uitdaging aan. In zijn eerste solotheaterprogramma Only Ferry, te zien op vrijdag 11 november in de Stadsgehoorzaal, blikt hij terug op de hoogte- en dieptepunten van zijn carrière en persoonlijke leven aan de hand van liedjes en verhalen. Kaarten via www.stadsgehoorzaal.nl. 

In Only Ferry maak je nader kennis met Ferry en krijg je een kijkje in zijn leven. De leuke, maar ook minder leuke gebeurtenissen komen langs in zowel zijn persoonlijke als professionele leven. Dit aan de hand van anekdotes, persoonlijke verhalen en veel mooie liedjes. Ferry wordt begeleid door een live band en backing vocals onder leiding van Robert Stoop. Nummers als De Liefde van je Vrienden van Willeke Alberti, Tot Jij Mijn Liefde Voelt (een vertaling van het nummer van Adèle) en Romeo en Julius geschreven door Annie M.G. Schmidt zullen de revue passeren. 

Het solodebuut van Ferry laat een nieuwe kant van hem zien; niet eerder zag je hem zo open en kwetsbaar. Ferry: “Toen ik werd benaderd om deze show te gaan doen was ik meteen enthousiast. Ik heb natuurlijk al veel theater gedaan, maar altijd als onderdeel van een groter geheel. Deze show doe ik alleen en gaat over mijn leven. Een super mooie uitdaging, maar ook wel heel spannend, want ik stel me hiermee wel heel kwetsbaar op en zal ook dingen vertellen die nog niet eerder zo uitvoerig zijn besproken.” 

Ferry Doedens met Only Ferry
Vrijdag 11 november – 20:30 uur
Kaarten bestellen!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →