Categorieën

Service

Fundament Advies blijft jeugd CWO ondersteunen!

Fundament Advies blijft jeugd CWO ondersteunen!
Sport

Fundament Advies blijft jeugd CWO ondersteunen!

  • Advertorial
  • 10-06-2020
  • Sport
Fundament Advies blijft jeugd CWO ondersteunen!

Spelers Doe Duifhuijsen & Wessel Onderdelinden ontvangen uit handen van Richard Steffers (links, Fundament Advies) en Jeroen Onderdelinden (rechts,  sv CWO en Fundament Advies) het nieuwe tenue.

VLAARDINGEN - Fundament Advies, 'de sportieve financieel dienstverlener van de regio', met vestigingen in Vlaardingen, Schiedam en Lansingerland, is al een aantal jaren verbonden aan sv CWO.

Al sinds het eerste uur is Fundament Advies lid van stichting Businessclub CWO, waarnaast het sinds twee jaar de sponsor is van de JO11-1 lichting.  Deze lichting stroomt komend seizoen samen met wat nieuwe aanwinsten, waaronder een nieuwe trainer in de persoon van Bas van Houweling, door naar de JO12. Fundament Advies blijft deze talentvolle lichting trouw en voorziet het team voor het komend seizoen van een nieuw tenue.

,,Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen op lokaal maatschappelijk en sportief gebied'', aldus Richard Steffers, een van de eigenaren van de financieel dienstverlener aan de Korte Hoogstraat 8a in Vlaardingen. Via een van de financieel adviseurs van Fundament Advies, Jeroen Onderdelinden die verschillende functies binnen sv CWO bekleedt, is Fundament Advies nauw betrokken bij de snel groeiende Vlaardingse voetbalvereniging. Naast het ondersteunen van sv CWO, mag Fundament Advies zich ook al een paar jaar hoofdsponsor van het Vlaardings Voetbal Kampioenschap noemen en ondersteunen zij ook andere takken van sport in de regio.

Het spreekt voor zich dat sv CWO zeer verheugd is met de voortzetting van dit sponsorcontract voor deze talentvolle lichting, zeker in deze toch wel bijzondere tijden zijn wij dan ook super trots dat wij onze sponsoren weten te behouden en langer weten te binden aan onze club.

Fundament Advies staat voor duidelijk, eerlijk en onafhankelijk advies op gebied van hypotheken, verzekeren (zowel particulier als zakelijk), pensioen en bedrijfsfinancieringen. Met vestigingen in Vlaardingen, Schiedam en Lansingerland zijn zij inmiddels een begrip in de regio. Ook eens kennismaken een van de financieel adviseurs van Fundament Advies?

Bel voor een vrijblijvende afspraak met 010 - 460 8900 of kijk eens op fundament-advies.nl

Fundament Advies

Korte Hoogstraat 8a, Vlaardingen

Meer over Fundament Advies →