Categorieën

Service

Geen Johannes Passion maar wel Coronaconcerten!

Geen Johannes Passion maar wel Coronaconcerten!
Uit

Geen Johannes Passion maar wel Coronaconcerten!

  • Redactie
  • 20-03-2020
  • Uit
Geen Johannes Passion maar wel Coronaconcerten!
VLAARDINGEN – Het concert op 28 maart in de Grote kerk van Gloria Toonkunst met de uitvoering van de Johannes Passion van Bach gaat niet door. Net als veel andere kleine en grote evenementen waaronder de weekmarkt in het centrum en de kermis. De Stadsgehoorzaal, de Vue bioscoop en Kroepoekfabriek zijn ook dicht en wie nog iets van cultuur wil zien en horen moet dat doen via Spotify, de televisie of misschien een cd opzetten.

Heel naar allemaal, maar nu zijn er de coronaconcerten: Jij niet naar het concert? Dan komt het concert naar jou!

Door de coronacrisis zitten beroepsmuzikanten plotseling zonder inkomen. Geen zalen en cafés, geen publiek en geen ticketsales. Maar ook: voor het publiek geen livemuziek, geen afleiding, ontspanning of ontroering. Dat willen we een beetje helpen veranderen.

Corona Concerten wil hét doorgeefluik zijn voor gestreamde concerten in Nederland. Voor muzikanten in ieder genre. Van hiphop tot Hollands, van metal tot jazz en van singer-songwriters tot instrumentalisten. Bereik je publiek vanuit je huiskamer, je studio of waar dan ook. Breng de echte live-ervaring… maar dan net even anders!

Bij Corona Concerten vind je als publiek een actueel overzicht van wie, wanneer en via welk kanaal. Meer informatie vind je hier: https://www.coronaconcerten.nl/  en ook de links naar de live concerten.