Categorieën

Service

Groep 8 neemt afscheid van 't Palet Centrum

Groep 8 neemt afscheid van 't Palet Centrum
Onderwijs

Groep 8 neemt afscheid van 't Palet Centrum

  • Redactie
  • 07-07-2022
  • Onderwijs
Groep 8 neemt afscheid van 't Palet Centrum
VLAARDINGEN - Woensdag 6 juli was de dag dat groep 8 van IKC 't Palet Centrum definitief de school werd uitgeveegd! De juffen en meesters stonden met bezems klaar om de kinderen één voor één de school uit te vegen. Via een gevormde erehaag van groep 6 en 7 liepen zij nog één keer het schoolplein op! Onder luid gejuich, geklap en gekleurde rookfakkels deden zij nog één keer een optreden met het lied van de musical!

Na dit uitveegmoment vertrokken de kinderen naar de Surfplas. Hier genoten zij van een heerlijke patat en snack van Friet-Uurtje. Vervolgens mochten ze in teams tegen elkaar strijden tijdens Expeditie 't Palet! Het was een mooie en gezellige middag op de Surfplas. Maar de dag was nog niet voorbij. Om 19.00 uur lag de rode loper klaar voor cafe De Molm! Met dank aan Junior, mochten wij deze locatie gebruiken voor het knallende eindfeest! Onder leiding van MC William werd er gezongen, gedanst, gegeten en gedronken. Vele fotoos werden als herinnering gemaakt bij de fotobooth en werd er genoten van een bak popcorn!

Om 22.15 uur was daar toch het zo gevreesde afscheid onder de kinderen (en ook bij de ouders). Het feest kwam ten einde en daarmee ook het tijdperk op de basisschool IKC 't Palet. Op naar een mooi nieuw avontuur op het Voortgezet Onderwijs.

SIKO

Burgemeester van Lierplein 71, Vlaardingen

Meer over SIKO →