Categorieën

Service

Hartstocht en tango op het Liesveld

Hartstocht en tango op het Liesveld
Uit

Hartstocht en tango op het Liesveld

  • Redactie
  • 06-12-2023
  • Uit
Hartstocht en tango op het Liesveld

VLAARDINGEN - Hartstochtelijke tangoklanken op het Liesveld aanstaande zaterdag, een prima reden om even langs te gaan bij de Vredeshalte. Die vind je op nummer 126, rechts naast het voormalige ANWB-pand.

Op zaterdag 9 december speelt Álvaro Rovira Ruiz er, in concert in de Vredeshalte. De muzikale achtergrond van de Argentijnse Álvaro Rovira Ruiz (1978) ligt in de tango en Zuid-Amerikaanse folklore. Hij heeft in de “Escuela de Música Contemporánea” in Buenos Aires gestudeerd bij Marcelo Gutfrain, Ernesto Jodos and Willy Gonzalez en tango gitaar met Hugo Romero. In 2004 en 2005 toerde hij door Europa met de Argentijnse tango groep ‘Tango Desatado’ voor de presentatie van hun CD.

In juni 2010 studeerde hij af aan het Conservatorium van Rotterdam in de richting Latin Jazz, waar hij nu werkzaam is als docent. Tevens is hij docent aan de Braziliaanse muziekschool EPM Holanda. Rovira houdt zich bezig met verschillende projecten in de genres van Braziliaanse muziek, tango en Latijns-Amerikaanse folklore.

Álvaro Rovira Ruiz heeft samen met zijn partner Mirre Valkenburg een tangoprogramma gepresenteerd getiteld Nuevos Tangos Viejos waarmee ze langs vele podia hebben getoerd. En daarvan kunt u dus genieten tussen het winkelen door!


Álvaro Rovira Ruiz

Zaterdag 9 december, 15:30 uur. Toegang gratis.

Vredeshalte, Liesveld 126, Vlaardingen