Categorieën

Service

Hij komt, hij komt...

Hij komt, hij komt...
Nieuws

Hij komt, hij komt...

  • Redactie
  • 10-11-2021
  • Nieuws
Hij komt, hij komt...

Sinterklaasintocht in 2019.

VLAARDINGEN - Vele kinderhartjes zullen sneller kloppen de komende dagen. Sinterklaas is weer in aantocht. En gelukkig mogen we Sinterklaas dit jaar gewoon in de haven ontvangen komende zaterdag. 

De organisatie CJV Vlaardingen heeft samen met gemeente Vlaardingen hard gewerkt om de intocht zo goed mogelijk plaats te laten vinden.  Zo gaat de Meet & Greet met Sinterklaas dit jaar niet door en delen de pieten het snoepgoed uit met s(n)oeplepels!  Bovendien doen de pieten ieder uur nieuwehandschoenen aan en hebben alle pieten een QR-bewijs. Tja, een piet moet in deze ingewikkelde tijden nu eenmaal een pietje precies zijn!

Heb je klachten, blijf thuis! 

De sinterklaasintocht is een feest voor iedereen! Om ervoor te zorgen dat er tijdens het feest geen bezoekers besmet raken met corona, vragen iedereen om verantwoord deze dag te vieren. Dus: hou afstand, neem een rustige plek en… heb je coronagerelateerde klachten, blijf dan thuis! Dat hoeft geen straf te zijn, want je kunt de hele Vlaardingse Sinterklaasintocht gewoon bij jou op de bank bijwonen. De intocht wordt namelijk live uitgezonden op www.sintinvlaardingen.nl en via de Facebook-pagina van Sint in Vlaardingen. En wie weet ligt er nog wel een zak kruidnootjes in de kast om het feest compleet te maken.

Ook Buurman & Buurman komen naar Vlaardingen

Sinterklaas neemt niet alleen zijn pieten mee naar de leukste stad in de regio. Ook de bekende tv-klussers Buurman & Buurman zullen op het Veerplein een show weggeven. Op het Veerplein en in de Fransenstraat zijn vanaf 11.00 uur tal van leuke activiteiten voor de kinderen. 

Het volledige programma

9.00 De boten komen aan bij de sluis
9.20 Sint vaart de Vlaardingse haven binnen
10.35 Welkomstwoord bij het stadhuis
10.55 Rijtoer door de binnenstad
11.00 Super Sint Festijn op Veerplein en Fransenstraat
12.15 Sint bezoekt Van Hogendorpkwartier
13.10 Sint bezoekt De Loper
13.45 Optreden Buurman & Buurman op het Veerplein
14.30 Sint bezoekt Woon- en Autoboulevard Hoogstad
15.10 Sint op het Veerplein

Zaterdag 13 november

De Vlaardingse intocht vindt plaats op zaterdag 13 november. Volg de meest actuele informatie op www.sintinvlaardingen.nl en de Facebook-pagina www.facebook.com/sintinvlaardingen.