Categorieën

Service

Hypotheek Inloopavond bij Fundament Financieel Advies

Hypotheek Inloopavond bij Fundament Financieel Advies
Wonen

Hypotheek Inloopavond bij Fundament Financieel Advies

  • Advertorial
  • 26-03-2019
  • Wonen
Hypotheek Inloopavond bij Fundament Financieel Advies
VLAARDINGEN - Woensdag 27 maart van 18.00 tot 21.00 uur zet het team van Fundament de deuren van het kantoor aan de Korte Hoogstraat 8a in Vlaardingen wagenwijd open voor iedereen die iets zou willen weten over een hypotheek of het kopen van een huis. Tijdens deze inloopavond kun je alle woonvragen stellen aan de adviseurs van Fundament onder het genot van een hapje en een drankje.

Ga jij aanstaande zaterdag diverse woningen bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen dag? Loopt de rente van je huidige hypotheek binnenkort af? Heb je verbouwingsplannen? Wil jij weten of je ook kunt profiteren van de historisch lage hypotheekrente? Welke hypotheekregels zijn er allemaal veranderd? Welke nieuwbouwplannen zijn er allemaal in Vlaardingen of Schiedam? Moet ik bij het kopen van een huis ook zelf nog kosten betalen?

Allemaal vragen waar je tijdens de inloopavond antwoord op kan krijgen. Je hoeft je vooraf niet aan te melden, onze deur staat voor je open, gewoon zonder verplichtingen. Wij maken het gezellig en geven je antwoord op alle woonvragen. Dit is een avond waar je alleen maar wijzer van kan worden en misschien zelfs een financieel voordeel kunt behalen.

Kom jij woensdag vanaf 18.00 uur ook naar het kantoor van Fundament in Vlaardingen aan de Korte Hoogstraat 8a?

Fundament Advies

Korte Hoogstraat 8a, Vlaardingen

Meer over Fundament Advies →