Categorieën

Service

IKV Haringparty met bijzondere veiling

IKV Haringparty met bijzondere veiling
Nieuws

IKV Haringparty met bijzondere veiling

  • Ingezonden mededeling
  • 09-06-2022
  • Nieuws
IKV Haringparty met bijzondere veiling
VLAARDINGEN - IKV Ondernemend Vlaardingen organiseert op maandag 20 juni haar jaarlijkse IKV Haringparty. Als het weer het toelaat, worden alle leden van de Vlaardingse ondernemersvereniging in de buitenlucht ontvangen bij de Vlaardingse evenementenlocatie Buitenplaats. Naast een gezellig netwerkevent en genieten van Hollandse Nieuwe, kunnen de leden deze avond ook meedoen aan een bijzondere en unieke veiling.

Tijdens de IKV Haringparty worden diverse kunstwerken, gemaakt door kunstenaars uit Oekraïne en fotografen uit Vlaardingen geveild. Verder zijn er nog enkele andere leuke items die onder de hamer gaan. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de mensen die door oorlogsgeweld hun huis en haard in Oekraïne moesten achterlaten.

Meld je snel aan
Natuurlijk is de IKV Haringparty, zoals elk jaar, een unieke mogelijkheid voor Vlaardingse ondernemers om onder het genot van een drankje en lekker eten collega-ondernemers te ontmoeten. Kom je, alleen of met je partner, naar deze bijeenkomst, meld je dan wel zo spoedig mogelijk aan.
                           
  Meld je aan>>  

Restaurant Molenexpositiecentrum B.V.

Hogewerf 68, Vlaardingen

Meer over Restaurant Molenexpositiecentrum B.V. →