Categorieën

Service

IKV iCafé bij Matrice Uitvaartbegeleiding

IKV iCafé bij Matrice Uitvaartbegeleiding
Bedrijven nieuws

IKV iCafé bij Matrice Uitvaartbegeleiding

  • Ingezonden mededeling
  • 08-09-2023
  • Bedrijven nieuws
IKV iCafé bij Matrice Uitvaartbegeleiding

VLAARDINGEN - Op maandag 11 september vanaf 17.30 uur, krijgen de leden van IKV Ondernemend Vlaardingen de unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij Matrice Uitvaartbegeleiding in Schiedam. Er zijn misschien mensen die een uitvaartcentrum een beetje eng vinden. Ver van ons bed. Maar uiteindelijk krijgen we er allemaal mee te maken. Dus kom naar deze speciale uitvoering van iCafé!

Christian van der Gaag startte een aantal jaar geleden zijn uitvaartonderneming vanuit de gedachte: 'Stel de nabestaanden centraal, zodat zij na de uitvaart kunnen terugkijken op een mooi, intiem en passend afscheid. Kortom, het verzorgen van uitvaarten waarvan alle nabestaanden achteraf kunnen zeggen: ik voelde me echt gehoord en gezien'.

Bijzondere wensen

Christian zal in een zijn presentatie laten zien wat de mogelijkheden zijn van een uitvaart. Dat kan op een traditionele manier gebeuren, maar tegenwoordig lijkt bijna alles mogelijk. Dat hebben een paar leden van de programmacommissie al mogen zien en horen tijdens een voorbespreking. Er kwamen een paar hele bijzondere uitvaarten voorbij. Zo weten we inmiddels ook dat koffie en cake na afloop niet meer standaard wordt geserveerd.

Samenwerking

Matrice werkt samen met een aantal IKV-leden. Eén van hen is Arend van der Salm, die een informatievideo voor Matrice heeft gemaakt. Arend zal ook iets gaan vertellen over zijn bedrijf. Na afloop van de presentaties zal een rondleiding door het gebouw plaatsvinden.

Rondleiding

Naast een verhaal en een rondleiding, zorgen we ook voor de innerlijke mens, waarbij het Delta Hotel de catering verzorgt. Een ding kunnen we jullie beloven: het wordt geen dooie boel!

Schrijf je in

IKV Ondernemend Vlaardingen kijkt kijken er naar uit om iedereen te verwelkomen. Schrijf je wel even in zodat de catering rekening kan houden met je komst. Matrice Uitvaartverzorging is te vinden aan de Prins Bernhardlaan 121 in Schiedam.

Nog geen lid van IKV Ondernemend Vlaardingen?

Neem dan eens een kijkje op de website van de Vlaardingse ondernemersvereniging. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.