Categorieën

Service

Irado is op zoek naar jou!

Irado is op zoek naar jou!
Nieuws

Irado is op zoek naar jou!

  • Ingezonden mededeling
  • 05-02-2022
  • Nieuws
Irado is op zoek naar jou!
VLAARDINGEN - Wij geven om een schone en leefbare stad. Net als jij. ‘Buiten’ is van ons allemaal. Daar leven we en groeien we. We zijn onderweg naar ons werk, we spelen in het park, spreken er af met familie en vrienden. Deze openbare ruimte delen wij met elkaar. In deze ruimte werken wij samen met ruim 300 mensen.

Dat zijn chauffeurs, vuilnismannen, medewerkers Milieustraat, straatreinigers en medewerkers groenonderhoud, medewerkers riolering, bestrating en straatmeubilair. We hebben ook medewerkers werkzaam op de kinderboerderij en de kindertuinen in Schiedam. En ook mensen die beleid maken, plannen, of je te woord staan bij vragen of meldingen om jouw afval beter te scheiden en de stad schoon te houden.

Hecht je veel waarde aan een schone leefomgeving, duurzaamheid en ben je overtuigd van het nut van effectieve afvalinzameling en afvalscheiding? En hou je van aanpakken, ben je resultaatgericht, klantgericht en toon je initiatief in je werk? Dan is Irado misschien wel op zoek naar jou. We zoeken momenteel bijvoorbeeld een Teamleider Afvalbeheer en een Medewerker BOR (Groen & Reiniging).

Maar er zijn meer vacatures! Ben je nieuwsgierig geworden of er iets voor jou bij zit? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina. Ook voor een bijbaan of als weekendkracht kan je bij Irado terecht.

Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!

Geul Beheer B.V.

Aletta Jacobskade 198, Vlaardingen

Meer over Geul Beheer B.V. →