Categorieën

Service

Jeugdtalent VFC stroomt door

Jeugdtalent VFC stroomt door
Sport

Jeugdtalent VFC stroomt door

  • Redactie
  • 14-06-2020
  • Sport
Jeugdtalent VFC stroomt door
VOETBAL - Ook dit seizoen levert de jeugdopleiding van VFC traditiegetrouw nieuw talent. Jari Kuup, Rayjean van Leeuwen en Joël de Windt zullen vanuit de jeugdopleiding de overstap maken naar de zondagselectie van VFC. Vanuit de zaterdagselectie zullen Jim Meinen en Krystian Kuklis de overstap maken naar de zondagselectie.

 

Jari Kuup:

Jari Kuup is een keeper. Het 22-jarige talent doorliep de afgelopen jaren alle jeugdelftallen van de jeugdafdeling van VFC. Kuup zal aankomend seizoen het keepers trio van de VFC zondagselectie complementeren.

 

Rayjean van Leeuwen:

Van Leeuwen is een aanstormend verdedigend talent. Van Leeuwen doorliep de afgelopen jaren alle jeugdelftallen van VFC. Met van Leeuwen krijgt Gudde er een extra optie bij in de achterste linie.

 

Joël de Windt:

De Windt is een 19-jarig aanvallend ingesteld talent die op diverse plaatsen in de aanval uit de voeten kan. Ook De Windt doorliep de afgelopen jaren alle jeugdelftallen. De Windt zal aankomend seizoen de zondagselectie voorzien van extra aanvallende impulsen.

 

Jim Meinen:

Meinen is een 23-jarige centrale verdediger. Meinen doorliep de jeugdopleiding van VFC alvorens hij zich afgelopen seizoen aansloot bij de zaterdagselectie van VFC. Doordat Meinen ook hoofdtrainer is van de JO13, heeft hij besloten om na één seizoen bij de zaterdagselectie de overstap te maken naar de zondagselectie van VFC.

 

Krystian Kuklis:

Kuklis is een 19-jarige speler die doorgaans als spits uitkomt. De in Gdansk geboren Kuklis doorliep de jeugdopleiding van VFC alvorens hij zich afgelopen seizoen aansloot bij de zaterdagselectie van VFC. Na één seizoen bij de zaterdag selectie heeft Kuklis besloten om zijn geluk dit seizoen bij de zondagselectie te beproeven.

 

Naast de komst van deze talenten, nemen ze bij VFC na dit seizoen ook afscheid van een aantal spelers: Dion van Berkel (KethelSpaland), Thomas de Ruiter, Moussa Sall, Michael Shu (allen Excelsior’20), Jeffrey Shu (vv Brone), Danny Hijmans (CWO), Yannick Ravenstein (stopt) en Jesper Gudde (Gudde wordt hoofdtrainer VFC zondagselectie)