Categorie├źn

Service

Jong talent keert terug op oude nest

Jong talent keert terug op oude nest
Sport

Jong talent keert terug op oude nest

  • Redactie
  • 14-04-2023
  • Sport
Jong talent keert terug op oude nest
VLAARDINGEN – De 21 jarige Stefan Culibrk maakt volgend seizoen de overstap van Kethel Spaland naar VFC (za), de club waar hij in zijn jeugdjaren ook al voor uit kwam.

Op jonge leeftijd begint Culibrk met voetballen bij het Schiedamse SVV. Als eerstejaars E speler komt Culibrk bij VFC terecht. Cublirk speelt 4 seizoenen bij VFC en vertrekt als tweedejaars D-speler naar Excelsior Maasluis.

Dat Culibrk een groot talent is, blijft niet onopgemerkt. Culibrk komt in zijn jeugdjaren uit voor diverse regioteams van de KNVB. Daarnaast loopt Culibrk stages bij ADO Den Haag, Sparta, Feyenoord en FC Dordrecht. Medio 2021 stapt Culibrk over naar Kethel Spaland. Bij Kethel Spaland komt hij in eerste instantie uit voor de zondagtak van de vereniging. In het eerst seizoen weet Culibrk namens KethelSpaland (zo) veelvuldig het net te vinden. Afgelopen seizoen komt Culibrk uit voor Kethel Spaland (za), waar hij met name als linksback wordt geposteerd.

Culibrk laat weten blij te zijn met zijn terugkeer bij VFC en zegt uit te kijken naar volgend seizoen. ‘De ambities van VFC zijn goed en spreken mij aan.’