Categorie├źn

Service

Jongen geslagen en beroofd van fiets

Jongen geslagen en beroofd van fiets
112

Jongen geslagen en beroofd van fiets

  • Redactie
  • 23-03-2019
  • 112
Jongen geslagen en beroofd van fiets
VLAARDINGEN - Het zal je (kind) overkomen: dat je gewoon van school naar huis fietst, je ineens een klap op je hoofd krijgt waardoor je bijna valt, en dat de daders er vervolgens met je fiets vandoor gaan.

Het overkwam een twaalfjarige jongen uit Vlaardingen donderdagmiddag 21 maart. Even voor 13.30 uur reed hij weg bij het Geuzencollege. Hij fietste met een groepje in de richting van de Trekkade, via de Juliana van Stolberglaan/Heiligerleelaan. Op de Trekkade pakte een jongen van een jaar of 16 zijn zadel vast en gaf hem een klap tegen zijn hoofd. Hij pakte de fiets af en ging er samen met een andere jongen vandoor. De twaalfjarige en zijn vrienden blijven enorm geschrokken achter.

Het slachtoffer geeft aan dat hij de twee daders daarvoor samen op het schoolplein had gezien. Het gaat om twee jongens van ongeveer 16 jaar. De een was lichtgetint, ongeveer 1.80 m lang, droeg een zwarte jas, donkere spijkerbroek en de capuchon van zijn jas over zijn hoofd. Zijn maat stond een stukje verderop met een zwarte fiets aan de hand, had bruin of zwart haar en droeg een zwarte jas waarvan hij ook de capuchon van over zijn hoofd droeg.

Wie heeft iets gezien of meer informatie? We horen het graag! Bel 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.