Categorieën

Service

KBS De Hoeksteen baalt na vernielingen

KBS De Hoeksteen baalt na vernielingen
Onderwijs

KBS De Hoeksteen baalt na vernielingen

  • Redactie
  • 27-01-2022
  • Onderwijs
KBS De Hoeksteen baalt na vernielingen
VLAARDINGEN - Zondagavond 23 januari  tussen half acht en acht uur 's avonds hebben jongeren op de speelplaats van basisschool KBS De Hoeksteen vernielingen gepleegd. Daarbij moesten meerdere planten het ontgelden. Triest! Een aantal leerlingen heeft recent een project uitgevoerd om de directie te adviseren hoe de bakken gevuld konden worden. Dat was pas onlangs gebeurd maar het werk van de leerlingen is door jongeren tenietgedaan. De directie is behoorlijk teleurgesteld door dit incident.

KBS De Hoeksteen heeft wel vaker last van jongeren op de speelplaats. Het gaat ook geregeld goed, maar niet altijd. Afval, vernielingen, beschadigingen, het komt helaas regelmatig voor, terwijl dit een veilige, fijne speelplek moet zijn voor kinderen. 

De wijkagent is inmiddels benaderd en er zal aangifte gedaan worden tegen deze jongeren. Die staan overigens goed op de beelden van de beveiligingscamera's. Directeur Sven Lispet van KBS De Hoeksteen komt graag in gesprek met deze jongeren. Mocht u iets hebben gezien, dan kunt u contact opnemen met De Hoeksteen: [email protected].

SIKO

Burgemeester van Lierplein 71, Vlaardingen

Meer over SIKO →