Categorieën

Service

Kerstactie van De Maatschappij voor SUN

Kerstactie van De Maatschappij voor SUN
Nieuws

Kerstactie van De Maatschappij voor SUN

  • Redactie
  • 24-12-2021
  • Nieuws
Kerstactie van De Maatschappij voor SUN

foto: Paul Meuldijk

VLAARDINGEN - De Maatschappij, departement Waterweg-Noord, zet zijn kerstactie door. SUN Waterweg is het doel dat dit jaar wordt ondersteund.

De vereniging, met als belangrijkste doel het bevorderen van de welvaart en het welzijn van Nederland, haalt zijn leden per afdeling rond Kerst bij elkaar voor een ontmoeting. Dit jaar kan daar vanwege het virus geen sprake van zijn. Maar de traditie van het ondersteunen van een goed doel moet natuurlijk doorgaan, zo laat voorzitter Cedric Muchall weten.

Daarom nodigt De Maatschappij alle bedrijven en andere organisaties van de regio Waterweg uit om de Stichting Urgente Noden (SUN) Waterweg 'in een stralend kerstlicht te zetten'. "Financieel of in natura, door een product of dienst ter beschikking te stellen."

SUN Waterweg is een samenwerking tussen publiek- en privaatrechtelijke partijen, gemeenten, hulp- en dienstverleningsorganisaties en donateurs. Donateurs zijn vermogensfondsen, kerken, het bedrijfsleven en particulieren. Het verleent financiële steun aan mensen die in moeilijke financiële omstandigheden zitten, om bijvoorbeeld het afsluiten van de nutsvoorzieningen te voorkomen, een sollicitatie mogelijk te maken, een schuldsanering te kunnen starten, of een studie. Alleen professionele hulp- en zorgverleners kunnen een aanvraag doen.

De Maatschappij geeft samen met enkele prominente bedrijven uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam het voorbeeld, 'elk voor een aanzienlijk bedrag'.

Een gift aan SUN Waterweg kan onder vermelding van 'kerstactie De Maatschappij' worden overgemaakt naar rekening NL86ABNA0103725865.

Meer informatie is te vinden op www.sunwaterweg.nl.

,,Wij hopen dat u hieraan wilt bijdragen en ook dat SUN Waterweg onder de aandacht wordt gebracht van uw relaties hier in de regio. Immers, op deze wijze kan snel noodhulp worden geboden.''

Het bestuur van De Maatschappij, departement Waterweg-Noord, wenst u fijne feestdagen en een goed en inspirerend 2022. Voor meer informatie over De Maatschappij, zie hier.

De Maatschappij Departement Waterweg-Noord

p/a Westnieuwland 6, Vlaardingen

Meer over De Maatschappij Departement Waterweg-Noord →