Categorie├źn

Service

Kickboksen is de snel groeiende sport van Nederland

Kickboksen is de snel groeiende sport van Nederland
Sport

Kickboksen is de snel groeiende sport van Nederland

  • Advertorial
  • 18-06-2021
  • Sport
Kickboksen is de snel groeiende sport van Nederland
VLAARDINGEN - Kickboksen is dé snel groeiende sport van Nederland. Waarom? Omdat het een Total Body and Mind Workout is. In slechts een uur tijd ben je zowel lichamelijk als geestelijk goed ontladen. Omdat wij van veel mensen hebben vernomen dat ze wel willen trainen, maar niet het risico willen lopen van een blauw oog of andere blessures, hebben wij daar een speciale les voor ontwikkeld: Kickboxfit!

Tijdens Kickboxfit doe je alle oefeningen op een trapkussen, bokszak of andere materialen en ga je niet sparren. Hierdoor is de kan op blessures heel laag maar is het plezier van de deze les juist heel hoog! De sfeer en onderling respect tijdens onze lessen vinden wij heel belangrijk. 

Voor wie is deze les geschikt?
Voor iedereen die graag op een veilige manier:
  • fitter wil worden;
  • wil afvallen;
  • lichamelijk of mentaal wil ontladen
  • of iedereen die lichamelijk of mentaal sterker wil worden.

5 gratis lessen

Bij ons krijg je niet 1 maar 5 gratis proeflessen om te kijken of onze lessen jou bevallen. Ook kun je gebruik maken van handschoenen en scheenbeschermers, mocht je die nog niet hebben. Het enige wat je nodig hebt zijn sportkleding, een flesje water en een handdoek. 

Zomeraanbieding
Mocht je na de 5 lessen verder willen gaan, train je tot 1 september helemaal gratis! 

Naast de kickboxfit lessen zullen wij binnenkort ook Bokszaklessen, bootcamp– en hardlooptrainingen op het rooster hebben en kan je zes dagen per week bij ons trainen.

Personal Training
Wil jij liever alleen of met zijn tweeën trainen? Bekijk dan de mogelijkheden voor personal training. We geven zeven dagen per week personal training. In de sportzaal, buiten in het park of bij jou in de woonkamer.

Jeugdsportfonds
Omdat wij vinden dat alle kinderen recht hebben op sport, ongeacht de financiële situatie van hun ouders, zijn wij aangesloten bij het Jeugdsportfonds. Dus ook kinderen van de wie de ouders iets minder te besteden hebben, kunnen bij ons trainen. 

Meld je nu aan voor het gratis proeflessenpakket en begin deze week al.

Beyond Fighting
06 - 419 86 204
[email protected]
www.kickboxfit.nl