Categorieën

Service

Kleurrijke Black Friday op het Liesveld

Kleurrijke Black Friday op het Liesveld
Winkelen

Kleurrijke Black Friday op het Liesveld

  • Advertorial
  • 27-11-2020
  • Winkelen
Kleurrijke Black Friday op het Liesveld
VLAARDINGEN - Op deze BlackFriday is het op het Liesveld niet zwart-wit maar juist kleurrijk. Vandaag trappen we namelijk met opvallende ballonpilaren de eindejaarsacties af bij ons op het Winkelcentrum. Naast de vele acties rondom BlackFriday zijn er de komende weken nog diverse momenten dat onze winkeliers leuke acties en kortingen hebben. Daarom geven wij onze winkeliers graag een extra podium. 

,,Het is niet de bedoeling dat we enkel vandaag massa’s mensen aantrekken, we willen juist de bezoekersstroom zo veel mogelijk verspreiden rondom de feestdagen, maar als winkelcentrum hebben we klanten nodig. Die trekken we graag Corona-proof aan met de eindejaaracties'', vertelt voorzitter Paulien, terwijl ze nog even de schap met geurtjes fatsoeneert voor de eerste klanten van de dag. 

De winkeliersvereniging verzamelt actief de advertenties van de winkeliers, zowel om deze te plaatsen op de Facebookpagina van Winkelcentrum Liesveld als om de advertenties te verwerken in de advertenties die rondom de feestdagen in de krant verschijnen. ,,Deze ballonnen maken het op deze grauwe BlackFriday een stuk kleuriger'', grapt een andere winkelier op het Liesveld. Kom daarom binnenkort zeker naar het Liesveld en laat de winkeliers niet in de steek, koop in de eigen streek!

Heeft u iets leuks of lekkers gescoord? Deel dat dan online met #ikkoopinvld!

Winkelcentrum Liesveld

p/a Veerplein 18, Vlaardingen

Meer over Winkelcentrum Liesveld →