Categorieën

Service

Legpuzzel van stadhuis voor een goed doel

Legpuzzel van stadhuis voor een goed doel
Nieuws

Legpuzzel van stadhuis voor een goed doel

  • Redactie
  • 05-01-2021
  • Nieuws
Legpuzzel van stadhuis voor een goed doel
VLAARDINGEN – Je comfortabele leventje en goede baan opgeven en je inzetten voor mensen die het minder hebben, en die vaak in schrijnende omstandigheden leven. Dat klinkt weinig aanlokkelijk, maar het is wel wat Wouter en Marlies Nagel gedaan hebben. In 2017 zijn ze als ‘pilotenechtpaar’ afgereisd voor de Mission Aviation Fellowship (MAF), naar Zuid-Soedan. De MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatie maakt MAF hen bereikbaar voor hulp. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke vijf minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen.

Het thuisfront heeft weer een uniek aanbod voor u: opnieuw brengen zij een prachtige legpuzzel uit, ditmaal van het Vlaardingse stadhuis. Dankzij een goed samenwerkingsinitiatief wordt deze legpuzzel voor een scherpe prijs aangeboden. En het mooiste is, met uw aankoop ondersteunt u rechtstreeks het werk van Wouter & Marlies Nagel als hulpverleners voor MAF in Zuid-Soedan! Het is de bedoeling om met enige regelmaat een nieuwe puzzel uit te brengen met een kenmerkende Vlaardingse afbeelding.

De puzzel bestaat uit maar liefst 1.000 stukjes en wordt geleverd in een stevige kartonnen doos. Ideaal als origineel cadeau en dat voor maar € 14,00 per stuk! Wees er snel bij want op = op. Bestellingen kunnen op verschillende adressen in Vlaardingen worden opgehaald of voor €2,50 kunt u uw puzzel laten bezorgen (Vlaardingen/Schiedam/Maassluis). Buiten deze regio betaald u € 6,95 verzendkosten (PostNL).

Bestellingen of meer info: [email protected] of via: Wouter Vroom, 06 1017 9506 / Theo van Everdingen, 06 5384 2798.